Fitnes - Idemo negde, idemo kući (Album 2018)

Fitnes - Idemo negde, idemo kući (Album 2018)

Poznati kragujevački sastav Fitnes, drugo lice braće Furunović (Popečitelji), je objavio novi album “Idemo negde, idemo kući” u CD formatu koji je objavio kragujevački Dom omladine. To je prvo muzičko izdanje ove gradske institucije u njenoj bogatoj istoriji. Izdanje je objavljeno i na digitalnim platformama, kao i za beogradskog izdavača "Odličan hrčak".

Bučan, instrumentalni rok-fank, prepoznatljiv, slobodan izraz i sirova produkcija karakterišu ovaj album koji je snimljen u prostorijama Doma omladine i studiju Trafika. Na njemu se nalazi 12 numera, uključujući i dve bonus pesme.

Bend je ranije ovo izdanje najavio objavljivanjem video spota za naslovnu numeru, a sada je pred nama i video rad za numeru “Crni čovek”. Montažu spota potpisuje Saša Furunović, a u videu je korišćen materijal iz multimedijalnog performansa „Crni čovek“ Mateje Ristića sa kojim Furunovići imaju dugogodišnju saradnju. Kameru i fotografiju na ovom materijalu potpisuje Dragan Vildović, a produkciju Nenad Veličković.

LISTA PESAMA

 1. Prvi put 03:29
 2. Idemo negde, idemo kući 04:35
 3. Crni čovek 03:03
 4. Tatu! Tatu! 03:36
 5. Blato 03:51
 6. Algoritam 03:33
 7. Muzika 04:34
 8. Dom omladine 04:23
 9. Požarevac 05:31
 10. Jaje 06:52
 11. Ravnoteža 03:27
 12. Balansero 05:08


Fitnes postoji od 2003. godine i za to vreme je promenila nekoliko postava. Saša i njegov najmlađi brat Aleksandar su osnovali bend, a 2009. godine im se priključuje Goran, pa Furunovići zajedno kreću u slobodnu adaptaciju svojih muzičkih ideja, pod imenom Fitnes. U pitanju je of-projekat članova grupe Popečitelji - Saše i Gorana Furunovića.

FITNES FB STRANA


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html