Igor Vince - Je Ne Suis Pas Du Tout Simple (Ljubav Stvara Se Pred Nama)

Igor Vince - Je Ne Suis Pas Du Tout Simple (Ljubav Stvara Se Pred Nama)

S velikim zadovoljstvom predstavljamo vam najnoviji hit i video spot multitalentovanog muzičara Igora Vinsa – "Je Ne Suis Pas Du Tout Simple" (Ljubav stvara se pred nama) s aktuelnog albuma Let’s Do It.

Harizmatični autor, široj publici je poznat kao jedini muzičar sa ovih prostora koji je imao čast da nastupa i sarađuje sa legendarnim Femijem Kutijem, Kezajom Džonsom, Fatumatom Diavarom i drugim velikanima svetske muzičke scene. Igor Vins, kompozitor i autor ove numere, u čijem glasu se oseća posebna emocija, ovom pesmom ukazuje na širok spektar svog muzičkog izražavanja.

igor v

Numere "Let’s Do It", "Find Love", "Sve je u redu" i "We Are Not Aware" s pomenutog albuma postigle su veliki uspeh kod domaće i strane publike, prikazujući Igora i njegove goste – Femija Kutija, Dina Boumana i Tomija Tija – u najboljem svetlu.

Ovog puta, uoči Dana zaljubljenih, Igor Vins objavljuje hit singl i video spot "Je Ne Suis Pas Du Tout Simple" - na srpskom jeziku "Ljubav stvara se pred nama" - baladu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Glavna glumica u spotu je Lisleinis Mesa Rivero – prelepa kubanska plesačica i model.

Reditelj spota je Branko Sujić za Binta Sound produkciju.

Zavirite u predivan svet čiste ljubavi i osetite inspiraciju.IGOR VINCE FB STRANA

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari