Liza Hanigan promoviše album u Srbiji

Liza Hanigan promoviše album u Srbiji

Nakon fenomenalnog premijernog solo nastupa u regiji, irska kantautorka Liza Hanigan se u sklopu evropske turneje u okviru koje promoviše prošlogodišnji album "At Swim" vraća u Srbiju, ovoga puta sa bendom, gde će u utorak 28. marta nastupiti u Domu omladine Beograda (Velika sala) i dan kasnije u klubu "Firchie Think Tank Studio" (Velika sala) u Novom Sadu sa početkom u 21 čas.

LIZA HANIGAN - BEOGRAD, 21. MART 2015.

Aktuelni singl "Undertow" se nalazi na albumu "At Swim" koji je do sada primio mnoštvo pozitivnih kritika. Producent albuma je Aronom Deznerom (Aaron Dessner). Album je zauzeo 24. mesto na top listi UK Charts, što je ujedno i najviši rang Lize Hanigan u Britaniji. Album "At Swim" je nominovan i za nagradu Irish Choice Music Prize za 2017. godinu.

Nakon dvogodišnje turneje na kojoj je promovisala svoj prethodni album "Passanger" Liza je započela rad na svom novom albumu "At Swim". Prekretnica u radu je poziv Deznera iz benda The National i producenta Dark Was the Night. Radeći sa njim i spoznajući novi duh koji je doneo život u Londonu, Liza je stvorila album koji se delom tiče nostalgije za domom i Dablinom, ali i ljubavi.

Treći album "At Swim" od samog početka i pesme "Fall" donosi potpuno drugačiji akustični zvuk.Sa svakom novom pesmom putujemo sve dublje u magični prostor gde se gube granice između ljubavi i smrti, prošlosti i sadašnjosti, tuge i sreće. Daleko od Dablina i svoje kuće, Liza je album stvarala u Londonu. Udaljena od sigurnog mesta, Liza kaže da se osećala izgubljeno i uplašeno, a njeno stanje je uticalo na nove pesme koje su bile u procesu nastanka. Album su obeležile pesme poput balade "Ora", zatim "A Prayer for the Dying" ili "Snow" koju je napisala zajedno sa Deznerom.Pesme sadrže čudne melodije pomešane sa violinom i akustičnim zvukom gitare, kao i tekstovima koji su inspirisani ličnim iskustvom, ili iskustvom bližnjih, su upravo ono što nam Liza daje na novom albumu. Na ovom albumu Liza je želela da pokaže više. Pesme koje je napisala su direktne, prirodne i toliko savršene da zajedno grade jednu celovitu priču.

Ova mlada kantautorka prvobitno dospeva u žižu javnosti 2001. godine kao vokal uz Demijena Rajsa na njegovim najprodavanijim albumima "O" i "9". Svoju solo karijeru započinje 2007. godine. Objavila je tri studijska albuma: "Sea Saw" (2008), "Passange" (2011) i "At Swim" (2016).

Sarađivala je sa mnogim poznatim muzičarima, od Reja Lamontanja do Herbija Henkoka, osvojila je mnoge muzičke nagrade i nominacije, kako u Irskoj, tako i u Americi. Liza pleni svojim šarmom, a njen snažni vokal ostavlja bez daha.

Ulaznice se mogu kupiti za beogradski koncert po promotivnoj ceni od 1.200 (parter, ograničen kontigent) i 1.500 dinara (balkon). Kada se rasprodaju promotivne ulaznice, regularna pretprodajna cena do dana koncerta iznosiće 1.500 (parter) i 1.800 dinara (balkon), a na dan za ulaznicu je potrebno izdvojiti 1.800 dinara.

LISA HANNIGAN SAJT, FB STRANA, JUTJUB, INSTAGRAM
 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu


ppns - modli


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html