Milan Mumin - Same Moon

Milan Mumin - Same Moon

Milan Mumin, vođa sastava Love hanters, objavio je pesmu sa drugog solo albuma In case that one of them is you koji je snimljen i objavljen u SAD, a promovisan letos u Srbiji.

Album je producirao Klej Harper iz Atlante, a za Mumina je saznao pošto je ogledao film Love Hunters SAD.

- Kada je video film, oduševio se muzikom i rešio da me kontaktira. Ponudio je da me dovede u Atlantu, sastavi bend i plati troškove kako bi zajedno napravili album. Bio je dogovor da radimo bez obaveze, da sve što im se ne sviđa ne ide i da probamo. Odlučio sam da krenem na taj jednonedeljni put", kazao je Mumin za OK radio prošle godine.

Omot albuma radila je Suzan Arči, dvostruka dobitnica Gremi nagrade.

Muminov album prvenac Asthma Sky objavljen је 2009. godine.

– Prvi sam finansirao sam, a drugi je moj prvi potpuno američki album, gde finansijski nisam uložio ništa i prvi put da je jedna mašinerija iza mene u Americi. Nikad nisam svirao sa profesionalcima, te sam i dalje najsrećniji kad su iza mene moji Hantersi. Ali ovo mi je bilo jedno fantastično iskustvo i ogromna čast da u srcu američkog juga sviram sa njihovim najboljim muzičarima, šta više, da me oni prate! Tim pre što sam ogromni poklonik i veliki fan tog zvuka, preneo je Dnevnik.

BIOGRAFIJA

Milan Mumin

  • Rođen 23. avgusta 1971. u Novom Sadu, Vojvodina.
  • Prvi bend: Ma, comerciala i Ayatollah
  • Ostali projekti: Performans Waver sa Szombathy Balint
  • Član je Međunarodne asocijacije za prevenciju alkoholizma - Abuse (MUZMA)
  • Tekstovi, glas i ritam gitara
  • Pojavljuje se u filmu "Marble Ass"...

Milan Mumin se seli u Ameriku krajem 2004. godine i od tada živi na relaciji Novi Sad-Njujork.

DETALJNIJE

SA SNIMANJA SPOTA

 

MILAN MUMIN ZA POČETNIKE

 

MILAN MUMIN SAJTFB STRANA, JUTJUB
LOVE HUNTERS SAJTFB STRANA


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu


ppns - modli


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ https://www.ijfk.info/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html