PZD: Dušan Jevtović trio

PZD: Dušan Jevtović trio

Dušan Jevtović trio nastupiće na večernjoj sceni Pozorišta za decu u petak 23. decembra od 21 čas i 30 minuta, u organizaciji Studentskog kulturnog centra. Trio čine: Dušan Jevtović - gitara, Vasil Hadžimanov - klavijature, Peđa Milutinović - bubnjevi.

Dušan Jevtović i Vasil Hadžimanov aktivno saradjuju već poslednjih nekoliko godina. U 2016. u Barseloni snimaju Dušanov album "No Answer", zajedno sa Asaf Sirkis na bubnjevima, koji će biti izdat za američkog izdavača "Moonjune Records" u aprilu 2017. godine. Nakon koncertnih aktivnosti u Španiji i Srbiji njihov sledeći koncert biće održan 23. decembra u Pozorištu za decu u Kragujevcu i nastupiće u triju, sa Peđom Milutinović na bubnjevima. Repertoar koji će izvesti na koncertu biće sastavljen od autorskih kompozicija sa njihovih mnogobrojnih dosadašnjih albuma, kao i numera sa Dušanovog novog albuma "No Answer" koje će tom prilikom biti premijerno izvedene. Koncert će biti snimljen i objavljen na zvaničnom izdanju 2017. godine.

Cena ulaznica u pretprodaji je 500 dinara (mesta prodaje: SKC, Tango kafe), a 600 dinara na dan koncerta.

SKC I PORTAL PPNS POKLANJAJU 2X2 ULAZNICE PRVIM POSETIOCIMA KOJI KAO ODGOVOR POSTAVE LINK KOJI VODI DO NEKE OD PESAMA OVOG TRIJA :)

Odgovore slati kao komentare ispod ove najave na portalu PPNS. 

STUDENTSKI KULTURNI CENTAR SAJT, FB PROFIL/STRANATVITER 
 

ppns - modli


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari