SKC: Predstavljanje novog albuma Bliksa

SKC: Predstavljanje novog albuma Bliksa

Kragujevačka grupa Bliks predstaviće svoj novi album Druga strana horizonta, u izdanju Studentskog kulturnog centra Kragujevac, 29. juna od 21 čas na letnjoj sceni SKC. Gosti koncerta biće Visnja Milosavljević i škola moderne muzike Oktava.

Bliks je nastao u Kragujevcu 2009. godine. Osnovao ga je Miloš Petrović, basista grupe, a pored njega prvobitnu postavu benda čine: Saša Ranković (bubanj), Aca Pejčić (klavir), Ivan Ćirilović (gitara) i Tijana Radojević (vokal).

Bliks samostalno izdaje debi album "Otkucaji" 2010. i kao jedini predstavnik Srbije nastupa na Međunarodnom festivalu kratkog filma - Film Palas Fest (Bugarska). Bend je imao zapažene nastupe u kultnom beogradskom klubu Akademija, kao i u kragujevačkom Domu sindikata.Nakon toga, Tijana Radojević odlazi u Ameriku, a na njeno mesto dolazi Anđela Mrkalj kao novi vokal. 2011. sa Anđelom u studiju "Digimedia" snimaju singl "Za sreću". Spot za istoimenu pesmu našao se na regionalnoj MTV Adria televiziji i u brojnim top listama.Vokal Ivana Panić pridružuje se bendu 2013. godine. 

BLIKS SAJT, FB STRANA 
STUDENTSKI KULTURNI CENTAR SAJT, FB PROFIL/STRANATVITER 

ppns - modli


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari