Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Glavolom

09.07.2020

Savetnica predsednika: Policija nikoga nije tukla, već se branila

Prvi Prvi na Skali
http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dren/bombardovanje-1999.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Razbijene glave, bacanje kamenica na policajce, policajci koji pendrecima tuku okupljene - povređeni i jedni i drugi. Na ulicama suzavac, dimne bombe, zapaljeni automobili, policijski psi i konji. Ovo je slika Beograda sinoć. Naizgled mirno je počelo večeras, a onda su se počele ponavljati slike od prethodne noći.

A šta je uzrok?

Naizgled najava predsednika Srbije o uvođenju policijskog sata, a u realnosti ono što govore oni koji su sinoć i danas na ulicama - nemojte nam vređati inteligenciju, nemojte na nas prebacivati odgovornost za rast broja zaraženih korona virusom, nemojte sakrivati podatke obolelih i umrlih od kovida-19, nemojte sataniziovati političke protivnike ili one koji misle drugačije.

Na ovo im je, s nekoliko desetaka sati zakašnjenja, danas odgovorio predsednik Srbije: "Na ulicama smo gledali politički ekstremizam, desničare, čuli spominjanje Zemlje kao ravne ploče, 5G mreže, smetamo im mi koji želimo normalnu i pristojnu Srbiju."

Nema istine između - koja je istina?

O tome u Kontekstu govore:

  • Biljana Stepanović, urednica časopisa Nova ekonomija, i
  • Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Srbije.

S beogradskih ulica javljaju se i reporteri Al Džazire Dušan Hadži Nikolić i Đorđe Kostić.

Urednica i voditeljica je Ivana Momčilović-Odobašić.Izvor: Al Džazira Balkans

U KRAGUJEVCU RAZBIJENI PROZORI MUP-A, UZVRAĆENO SUZAVCEMDonacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar