Idoli i prijatelji

Idoli i prijatelji

Agencija Idols&Friends, 19995.

Pištaljka:Krik:
 • 2016: Komisija Evropskog parlamenta proverava navode „Panamskih dokumenata“
 • Srđan Šaper, marketing i medijski mogul, koristio je ofšor kompanije da tri miliona evra, koje je zaradio prodajom prostora za oglašavanje, pošalje iz Srbije u ofšor destinacije – ostrva Niue, Samoa, Bahami.
 • 2016: Poreska uprava: Proveravamo navode iz „Pаnаmskih dokumenata“
 • KRIK je analizirao više od 10.000 dokumenata u vezi sa Srbijom. U ponedeljak smo objavili priču u kojoj smo otkrili da su usluge agencije „Mossack Fonseca“ koristili poznati srpski biznismeni – Miodrag Kostić, Srđan Šaper, Vladimir Delić, Milan Popović i drugi.
 • 2017: Pulicerova nagrada za „Panamska dokumenta“
 • KRIK je otkrio da su usluge agencije „Mossack Fonseca“ koristili i Srđan Šaper, jedan od važnijih „igrača“ u oglašavanju u Srbiji i Miodrag Kostić, jedan od vodećih srpskih biznismena koji se bavi poljoprivredom i bankarstvom.
 • 2017: Reakcije na snimke koje je objavio Krik (Snimci sastanaka narko-bosa Radulovića s vrhom policije)
 • Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije: Mečka zaigra pred svačijim vratima, pa će i pred njihovim. Ucenjivali su nas da s njima pravimo vladu 2012. godine, a jedan iz vrha DS, čije ime neću da otkrijem, zapretio je Ivici Dačiću da će biti srpski Sanader.
 • Draža Petrović, kolumnista: Palma pravi voštane figure Vučića i Dačića. Može jednu i Miše Banane.
 • Nebojša Krstić, bivši savetnik za medije predsednika Borisa Tadića: Ovo može da bude povod za vanrende izbore, može da bude povod za rekonstrukciju, a može da bude povod ni za šta. Ja bih najviše voleo da ovo bude povod za istragu koja će jasno reći da li je bilo koji učesnik u tim pregovorima prekršio zakon. I ako jeste, kakve će posledice da snosi.“ Komentarišući izjavu predsednika Nikolića da je na strani Dačića, Krstić je rekao: „A ja bih voleo da je on više na strani ustava i zakona i da ohrabri sve one organe koji se bave istražnim radnjama da tu stvar ispitaju do kraja.
 • 2018: Zatvara se kontroverzna agencija „Mossack Fonseca“
 • Krik je otkrio da su usluge agencije Mossack Fonseca koristili i Srđan Šaper, jedan od važnijih "igrača" u oglašavanju u Srbiji i Miodrag Kostić, jedan od vodećih srpskih biznismena koji se bavi poljoprivredom i bankarstvom. Detaljnije pročitajte u posebnoj vesti 2016: Najpoznatiji Srbi koji se pojavljuju u Panama papersFoto: Alo 


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI

PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html