Ministarka, recipijenti, opština Kovid, milijarde i milioni

Ministarka, recipijenti, opština Kovid, milijarde i milioni

Sastav Vlade

Irena Vujović
Ministarka zaštite životne sredine

Rođena je 1983. godine u Beogradu. Diplomirani je ekonomista–master. U Srpskoj naprednoj stranci je od 2008. godine. Članica je Predsedništva i predsednica Nadzornog odbora SNS.

Izvor: Vlada Srbije

Po obrazovanju diplomirani ekonomista – master, završila je Fakultet za međunarodnu ekonomiju na Megatrend univerzitetu. Dodaje da trenutno pohađa doktorske studije na Fakultetu za međunarodnu ekonomiju, na Megatrend univerzitetu.

Izvor: Studio B

Diplomirani je ekonomista master, trenutno na doktorskim studijama na „Megatrend” univerzitetu, u čijem je Odeljenju za međunarodnu saradnju radila od 2005. do 2008. godine kao koordinator saradnje sa Ruskom Federacijom.

Izvor: Politika, 2014.

* * *

„Predlog Pravilnika o načinu i uslovima za merenje količine i ispitivanje kvaliteta otpanih voda i njihovog uticaja na recipiti, recipi… (zasmeje se) recipijente i sadržinu izveštaja o uzvršenim merenjima u skladu sa prihvaćenim primedbama Ministarstva privrede. Predlog je poslat na dalju proceduru pribavljanja mišljenja“, rekla je ministarka Vujović.

I tako više od pola sata. Sve uz osmeh i u jednom dahu, jer je žurila na sednicu Vlade. Kada je došao red da je neko nešto pita i ukaže na problem u kojem ničeg smešnog nema, više nije bilo vremena.

Izvor: N1, 4. 3. 2021.
 


PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html