Ministarka, recipijenti, opština Kovid, milijarde i milioni

Ministarka, recipijenti, opština Kovid, milijarde i milioni

Sastav Vlade

Irena Vujović
Ministarka zaštite životne sredine

Rođena je 1983. godine u Beogradu. Diplomirani je ekonomista–master. U Srpskoj naprednoj stranci je od 2008. godine. Članica je Predsedništva i predsednica Nadzornog odbora SNS.

Izvor: Vlada Srbije

Po obrazovanju diplomirani ekonomista – master, završila je Fakultet za međunarodnu ekonomiju na Megatrend univerzitetu. Dodaje da trenutno pohađa doktorske studije na Fakultetu za međunarodnu ekonomiju, na Megatrend univerzitetu.

Izvor: Studio B

Diplomirani je ekonomista master, trenutno na doktorskim studijama na „Megatrend” univerzitetu, u čijem je Odeljenju za međunarodnu saradnju radila od 2005. do 2008. godine kao koordinator saradnje sa Ruskom Federacijom.

Izvor: Politika, 2014.

* * *

„Predlog Pravilnika o načinu i uslovima za merenje količine i ispitivanje kvaliteta otpanih voda i njihovog uticaja na recipiti, recipi… (zasmeje se) recipijente i sadržinu izveštaja o uzvršenim merenjima u skladu sa prihvaćenim primedbama Ministarstva privrede. Predlog je poslat na dalju proceduru pribavljanja mišljenja“, rekla je ministarka Vujović.

I tako više od pola sata. Sve uz osmeh i u jednom dahu, jer je žurila na sednicu Vlade. Kada je došao red da je neko nešto pita i ukaže na problem u kojem ničeg smešnog nema, više nije bilo vremena.

Izvor: N1, 4. 3. 2021.
 


PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari