Ozvaničeno: Raskinuta privatizacija RTK

Ozvaničeno: Raskinuta privatizacija RTK

„Privatizacija Radio-televizije Kragujevac juče je raskinuta. Komisija za kontrolu izvršenja obaveza Kupca donela je odluku o raskidu ugovora o prodaji kapitala, jer je kupac raspolagao imovinom preko 10 odsto od ukupne vrednosti stalne imovine i nije blagovremeno dostavio bankarsku garanciju“, potvrđeno je UNS-u u Ministarstvu privrede.

"Čekamo detaljnije saopštenje Ministarstva da vidimo koja će nam biti sudbina. Po informacijama koje mi imamo, televizija će biti vraćena u državno vlasništvo, iako tako nešto ne predviđa Zakon o javnom informisanju i medijima. Dobio sam informacije da će možda ponovo ići na prodaju, a zaposleni dobiti socijalni program", rekao je UNS-u predsednik UGS "Nezavisnost" u RTK Goran Antonijević.

RASKINUTA PRIVATIZACIJA RTV KRAGUJEVAC 

Izvor: UNS 
 

“Proračunao sam da mi sledeća ulaganja nanose neprocenjivu veću štetu od ove sada i to je sve”, izjavio je za RSE Radoica Milosaveljević, povodom odluke srpskog Ministarstvo privrede da poništi privatizaciju Radio televizije Kragujevac (RTK) koju je kupio u oktobru 2015. godine po ceni od 85,5 hiljada evra.

RADOICA MILOSAVLJEVIĆ O RTK: POGREŠNO SAM PRORAČUNAO

Izvor: Slobodna Evropa
 

Prethodna medijska strategija, koja je važila od 2011. do 2016. godine, bila je preambiciozan i loše utemeljen dokument, kojim nije mnogo toga postignuto, kaže državni sekretar za medije u Ministarstvu kulture i informisanja Nino Brajović

BRAJOVIĆ: POVLAČENJE DRŽAVE IZ MEDIJA NIJE DONELO NIŠTA DOBRO

Izvor: Cenzolovka

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html