Zbog snimka ’striptizete’ pred decom na karnevalu u Leskovcu javno izvinjenje, ali i kazna za snimatelja?

Zbog snimka ’striptizete’ pred decom na karnevalu u Leskovcu javno izvinjenje, ali i kazna za snimatelja?

NE STIŠAVA SE BURA OKO SNIMKA KOJIM JE UNIŽEN LESKOVAČKI KARNEVAL

Direktor TOL: Ne bežim od odgovornosti, sam ću odlučiti šta ću i kako ću!

Snimak je na Tik Toku postavio službenik TOL-a, zadužen za organizaciju oko bine, za koga Kocić kaže da će biti kažnjen, a na snimku se vidi i veliki broj dece.

Izvor: Jug media, 13. 7. 2023.

SNIMAK: ONLY IN LESKOVAC

PROGRAM KARNEVALA 

Saopštenje za javnost „Karneval Leskovac“

Ovom prilikom osećamo potrebu da se izvinimo građanima Leskovca i široj javnosti i da zamolimo za razumevanje za sporni nastup za koji osećamo moralnu odgovornost.

Izvor: Turistička organizacija Leskovac, 13. 7. 2023. 


Da li je OVO stvarno bilo na karnevalu u Leskovcu?

Na snimku sa koga su ove fotografije, se takođe vidi da je u publici i veliki broj dece.

Izvor: Jug press, 12. 7. 2023.

Skandal na karnevalu u Leskovcu: Roditelji doveli decu na kulturno-umetničko veče, a dobili STRIPTIZ PLES (VIDEO)

„Evo ga program karnevala… Kad napišu Koncert plesnog kluba, mislim da niko od roditelja nije ovo očekivao“, glasi jedan od komentara na Reditu.

Izvor: Blic, 12. 7. 2023.

Posetioci iznenađeni plesnim nastupom na leskovačkom Karnevalu, organizatori se izvinjavaju

Bili smo iznenađeni moram da priznam, svi smo ostali u čudu, s obzirom da je većina posetilaca tu bilo sa decom. Jeste da se radi o Karnevalu, ali onakav nastup je bio u najmanju ruku sramotan. Mislim da organizatori ne smeju da dozvole tako nešto, jer je ipak Karneval organizovan novcem svih nas - rekao je jedan od roditelja.

Izvor: Južne vesti, 13. 7. 2023.

Za simulaciju striptiza pred decom, odgovaraće samo onaj ko je „okačio“ snimak

„Imali smo go-go igračice, igračice na šipkama, pa su pod pritiskom javnosti sklonjene. Jedne godine je direktor škole, koga služe učenici, doveo trbušne plesačice za sto“, navodi Dragan Marinković s portala „Rešetka“.

Izvor: N1, 13. 7. 2023.STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html