Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Apeli

03.04.2016

Apel za pomoć profesoru Tomislavu Tomaševiću

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/korona/da-li-ce-se-beskontaktni-toplomeri-koristiti-u-osnovnim-i-srednjim-skolama-kragujevca.html

Unija sindikata prosvetnih radnika Kragujevca upućuje apel svim ljudima dobre volje i kolegama prosvetnim radnicima - za pomoć teško bolesnom kolegi, nastavniku Druge kragujevačke gimnazije Tomislavu Tomaševiću.

za tomu tomasevica

USPRKG BLOG 

Tomislav Tomašević radi u Drugoj kragujevačkoj gimnaziji od njenog osnivanja 1990. godine. Boluje od dve bolesti, a to su cistitis glandularis i kronova bolest.

I dalje je na lečenju u Parizu. Do 18. aprila je na terapiji, kada sledi kontrola.

Tačan iznos lečenja je 39.000 evra, od čega će mu najverovatnije osiguranje pokriti 30.000. Za ostalih 9.000 se snalazi. 

PPNS 

KKK Radnički, saradnji sa učenicima obe gimnazije u Kragujevcu, u subotu 14. maja od 20 časova u hali Jezero organizuje utakmicu sa koje će prihod biti namenjen ozdravljenju profesora Tomislava Tomaševića. Uskoro detaljnija najava...


ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar