Edukativni program o bezbednosti u saobraćaju

Edukativni program o bezbednosti u saobraćaju

Edukativni program o bezbednosti u saobraćaju biće organizovan 28. i 29. aprila od 10 do 22 časa u ŠC Plaza.

Studenti i profesori Visoke tehnička škola strukovnih studija u Kragujevcu demonstriraće različite situacije u saobraćaju koje nastaju usled konzumiranja alkohola i narkotika, proveru brzine refleksa, virtuelnu vožnju kroz naseljena mesta i još mnogo različitih pokaznih vežbi.

Cilj programa je podizanja svesti o bezbednosti u saobraćaju i upoznavanja posetilaca sa novim odredbama zakona o saobraćaju.

Bezbednost saobraćaja jedan je od poslova za koji se studenti osposobljavaju kroz studijski program Drumski saobraćaj u ovoj visokoškolskoj ustanovi. 

VISOKA TEHNIČKA ŠKOLA SAJT, FB STRANA, TVITER, JUTJUB  

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 8

 • Petar
  24.04.2018

  Dolazim, super je sto ste organizovali ovo

 • Marko
  24.04.2018

  Uu dolazim, bice ludnica

 • Nevena
  24.04.2018

  Dolazim zbog edukativnog programa iz oblasti saobraćaja, ali da čujem i o ostalim smerovima ove škole. Lepo je ideja na jednom mestu dobiti više informacija.

 • Jovan
  24.04.2018

  Odlicno. Mene yanima da li cete prikazati i ostale smerove? Zanima me informatika i pogramiranje.

 • Ivana
  24.04.2018

  Biće zanimljivo isprobati sve vežbe! Nisam znala da je moguće

 • Natasa
  24.04.2018

  Poštovani Jovane , pored smera drumski saobraćaj biće predstavljen i smer informatika gde će biti nastavni kadara, kao i studenti koji će Vas bolje uputiti i upoznati sa smerom informatika sa projektovanjem i izradom softvera, programiranjem, projektovanjem baze podataka, WEB dizajnom projektovanjem informacionih sistema i dati sve odgovore na pitanja koja Vas interesuju. Visoka tehnička škola strukovnih studija pored ova dva smera prošle godine je upisala prvu generaciju na smeru PRIVREDNO INŽINJERSTVO, tako da pozivam sve one koji bi se bavili u budućnosti povezivanjem znanja iz oblasti mašinstva , ekonomije , organizacije, kao i kvalitetno i kompotentno obavljanje svih inženjerskih poslova u privredi, mogu da čuju i da se bolje upoznaju sa nastavnim procesom i kadrom koji je kompetentan za tu oblast u Plazi u subotu i nedelju 28.04.2018 - 29.04.2018. od 10:00 -22:00. Hvala Vam na pitanju . Srdačan pozdrav

 • Mina
  25.04.2018

  Doći ću . Zanima me smer informatika ali i ostali programi su dosta dobri koliko sam videla, čula sam da može dosta da se nauči od profesora ko hoće da uci . Pozdrav 😀

 • sha.la
  25.04.2018

  Sjajno sve pohvale za ovu visokoskolsu ustanovu, sjajan ideja edukacije ljudi o bezbednosti saobraćaja. Zanima me smer Privredno inženjerstvo ipak je masinsvo danas svuda aktuelno i popularno! sve pohvale sjajni ste očekujte mene kao vašeg studenta na prijemnom ispitu!!

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ https://www.ijfk.info/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html