Nacionalni emiter bruka Vojsku Srbije

Nacionalni emiter bruka Vojsku Srbije

2017.2018.

BRUKANJE VOJSKE SRBIJE U RIJALITIJU "ZADRUGA"

Na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, bili smo svedoci izvrgavanju ruglu uniforme slavne srpske vojske i njenih simbola. Učesnici ovog nakaradnog performansa na najgori mogući način prikazali su obeležja institucije u koju srpski narod ima najviše poverenja.

U moralne vrednosti učesnika "Farme" i sličnih rijalitija ne bismo da ulazimo, mada smo unazad nekoliko godina upoznati sa njihovim bliskim kontaktima sa podzemljem i prostitucijom, i sad smo doživeli da naše vojnike upoređuju upravo sa takvima. Ovaj presedan duboko zadire u odgovornost onih iz Vojske Srbije koji su promiskuitetnim licima omogućili da dobiju vojne uniforme sa sve zvaničnim oznakama Vojske Srbije.

Upravni odbor Vojnog sindikata Srbije podneće krivičnu prijavu protiv N. N. lica i ujedno pozivamo Vojnu policiju i nadležnog javnog tužioca da preduzmu sve zakonske mere po članu 329. Krivičnog zakonika kojim je propisano kao krivično delo "neovlašćeno nošenje znaka vojnog lica" i kojim je zaprećena kazna do tri godine zatvora.

Takođe, zakonom o Vojsci Srbije članom 23. zabranjeno je isticanje i nošenje simbola i obeležja VS na način kojim bi se narušio ugled vojske.

Način na koji se u ovom rijaliti programu nosi vojna uniforma nikako ne imponuje pripadnicima Vojske Srbije, a verujemo ni generalima koje ovde porede sa izvesnim Mikijem i zato u ovom slučaju onaj ko je omogućio ovakvim zloupotrebu uniforme Vojske Srbije mora da bude pozvan na odgovornost. Pozivamo RRA da preduzmu mere da se sa brukanjem Vojske Srbije odmah prekine.

VOJNI SINDIKAT SRBIJE SAJT, FB STRANA, TVITER  


ARHIVA PPNS

ARHIVA

RTS 1: TAKO STOJE STVARI - KO NAM TRUJE DECU, 2016.

RADIO BEOGRAD 1: REČENO I PREĆUTANO 


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu
 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html