Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Apeli

27.02.2017

Potrebna krv u Kliničkom centru od 1. marta

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/korona/da-li-ce-se-beskontaktni-toplomeri-koristiti-u-osnovnim-i-srednjim-skolama-kragujevca.html

Pozivaju se Kragujevčani da od srede 1. marta doniraju krv u prostorijama Službe za snabdevanje krvlju i krvnim produktima (Transfuzija) kako ne bi bilo otežano funkcionisanje Kliničkog centra Kragujevac.

Iz Transfuzije javljaju da trenutne zalihe krvi pokrivaju potreba i da situacija noćas nije alarmantna. Međutim, kako nam je rečeno, valjalo bi da davaoci dolaze od sutra (sreda 1. mart) i daju krv kako bi se stvorile potrebne zalihe.

Termin za dobrovoljno davanje krvi je od 8 do 14 časova. 
 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar