Pravda za Nikolinu - 14. januar, minut do 12

Pravda za Nikolinu - 14. januar, minut do 12

Porodica Janković poziva sve sugrađane da u subotu 14. januara u minut do 12 dođu na plato TC Big i pomognu da dobije pravdu za Nikolinu, objavljeno je na FB stranici "Pravda za Nikolinu".

Nikolinu je 7. decembra prošle godine udario automobil na pešačkom prelazu i ona je od zadobijenih povreda preminula 20-ak dana kasnije, podseća porodica.

- Jedini način da dobijemo pravdu je da nam vi pomognete u tome, zato vas još jednom molimo da u subotu dođete, a da do tada ovaj apel podelite na vašim profilima, ali i van društvenih mreža. Vidimo se u subotu i hvala, stoji u pozivu Jankovića.

Sledi nekoliko potresnih objava koje je porodica ostavila na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram, uz fotografije.

"Toliko sam te puta hranila, ali sad imaš dve godine i moraš sama da jedeš. Dogovorile smo se da ćeš ti da mi držiš veo na venčanju, a da te ja učim matematiku. Ako misliš da si se izvukla, da znaš da ću Milici u snovima da kažem da te ona uči. Kad ne mogu ja, da ti budeš naučnica".

Можда је црно-бела слика на којој је 2 особе, дете, напољу и дрво
"Jeste lepo u rajskom naselju, ali meni je bilo lepo gde god sam bila sa porodicom".

Слика може припадати 1 особа, у затвореном и напољу
"Na Božić je tačno mesec dana kako su me 7. decembra udarila kola i posle toga nisam otvorila oči, nisam se smejala, nisam pričala. SVE ŠTO NISAM OČEKIVALA. Tog jutra je mami stigao paket knjiga koje mi je naručila kao poklon za Novu godinu. Ona svake godine to radi.

Sve što nisam želela, Sve što nisam očekivala, Sve što nisam promenila… to su naslovi knjiga. Mama je danima plakala gledajući naslove dok jednog dana nije rešila da ih pročitam. Svakoga dana tata i mama su čitali knjige u šok-sobi dok moje srce kuca.

Doktori su rekli da ja to ne čujem jer kad imaš moždanu smrt…. Ja sam čula. Sve knjige imaju srećan kraj. 1. januar je pocetak godine. Za mene je tad bio kraj. Ali nije bio srećan kao u knjigama".

Слика може припадати књига
"Uz tatu sam se navikla na post i pričest. Stalno je pričao o Božjoj pravdi i da budem kao svi naši preci dobra hrišćanka. Mama me učila o kosmičkoj pravdi. Moj ubica slobodno šeta. Gde je tu pravda?"

Слика може припадати 5 особа, споменик и напољу

PRAVDA ZA NIKOLINU FB STRANA, INSTAGRAM 

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

Print Friendly and PDF

Komentara: 1

  • Svetlana
    11.01.2023

    Nikolina anđele mili, ja te nisam poznavala i ne volim šti je ovo bio način da saznam za tebe, ali da znaš da si u srcu i mom i mnogih dobrih ljudi kojih i dalje ima. Molićemo se za tebe i tvoju čustu dušu, nadam se da si u nekom lepšem i boljem svetu gde pravde ima. Uteha je jedino tvoj osmeh, tvoji nedosanjani snovi i ljubav koju budiš u nama za večnost i mir u duši. Počivaj u miru anđele usnuli. Kragujevac te zaboraviti neće.

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html