Radnički zove: Pomozimo Mlađi!

Radnički zove: Pomozimo Mlađi!

Mlađan Jovičinac (2002) oboleo je od teške bolesti (karcinom kostiju) za čije lečenje su neophodna novčana sredstva koja njegova porodica ne može da obezbedi.

Mlađan je učenik Sedme beogradske gimnazije. Rođen je u Kragujevcu gde je bio član FK Radnički 1923 (sa 12 godina učestvovao je u letnjoj školi FSS). Iz stanja aktivnog sportiste i u punoj snazi bio na pripremama sa OFK Beogradom, gde trenira poslednje dve godine.

Sunovrat Mlađanovog zdravstvenog stanja pokrenut je nakon rutinskih laboratorijskih analiza zbog povišene temperature i visokog CRP u laboratoriji Školskog dispanzera u Kragujevcu. Ubrzo je dijagnostikovan sarkom sa metastazama, nakon čega počinje lečenje na Dečjoj klinici „Tiršova”.

Na ovoj klinici određeno je sedam hemoterapija, sa po 20 dana pauze između. Ako Mlađan izdrži u tom periodu, veliki su izgledi da bude primljen na dalje lečenje na Dečjoj klinici Sent Džud (SAD). Tamošnji stručnjaci važe za najbolje na svetu za Mlađanov slučaj. Dr Rodić iz Tiršove je u kontaku sa njima oko terapija.

Radnički se uključio u akciju prikupljanja pomoći za Mlađana i upućuje apel svim ljudima dobre volje, naročito sugrađanima, da isto učine, prema svojim mogućnostima, kako bi se pomoglo ozdravljenju ovog dečaka.

Trenutni podaci za uplate:

• primalac Slavica Jovičinac, Prvog Maja 1, 34000 Kragujevac
• tekući račun: 285-2515120000118-29

Udruženi u borbi za Mlađanovo izlečenje, kragujevački fudbalski klubovi organizuju prikupljanje novčane pomoći na stadionu Čika Dača u četvrtak 20. septembra od 18 časova.

Kragujevacki klubovi za Mladjana

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu


ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html