Zajedno za dečje osmehe

Zajedno za dečje osmehe

Grad Kragujevac i Kancelarija za mlade Kragujevac priključili su se humanitarnoj akciji "Zajedno za dečje osmehe" čiji je organizator Fondacija "Zajedno za mlade - prof. dr Danica Grujičić", u saradnji sa glasilom SPC za decu "Svetosavsko zvonce".

Cilj akcije je prikupljanje finansijskih sredstva, slatkiša, igračaka i školskog pribora, odeće i obuće za pravljenje paketića namenjenih deci u najsiromašnijim sredinama na teritoriji Srbije, a sa posebnim osvrtom i pažnjom na Kosovo i Metohiju.

Pokrenuta je i SMS akcija, sa željom da se pošalje 100.000 poruka na humanitarni broj Fondacije 4334, a sva prikupljena sredstva biće iskorišćena za podizanje i obnovu kuća ugroženim porodicama sa više dece na teritoriji Republike Srbije. Sredstva koja se prikupe do 1. februara putem SMS poruka i donacija uplaćenih na račun fondacije 265-1610310004716-35 namenjena su za realizaciju ove akcije.

Akciju su podržale i mnoge javne ličnosti kako bi svojim primerom ukazali na značaj humanih vrednosti.

Svi koji žele da podrže ovu akciju mogu to da učine u utorak 19. januara u prostorijama Kancelarije za mlade (ul. Save Kovačevića 5), u periodu od 12 do 18 časova. 


PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html