Zajedno za dečje osmehe

Zajedno za dečje osmehe

Grad Kragujevac i Kancelarija za mlade Kragujevac priključili su se humanitarnoj akciji "Zajedno za dečje osmehe" čiji je organizator Fondacija "Zajedno za mlade - prof. dr Danica Grujičić", u saradnji sa glasilom SPC za decu "Svetosavsko zvonce".

Cilj akcije je prikupljanje finansijskih sredstva, slatkiša, igračaka i školskog pribora, odeće i obuće za pravljenje paketića namenjenih deci u najsiromašnijim sredinama na teritoriji Srbije, a sa posebnim osvrtom i pažnjom na Kosovo i Metohiju.

Pokrenuta je i SMS akcija, sa željom da se pošalje 100.000 poruka na humanitarni broj Fondacije 4334, a sva prikupljena sredstva biće iskorišćena za podizanje i obnovu kuća ugroženim porodicama sa više dece na teritoriji Republike Srbije. Sredstva koja se prikupe do 1. februara putem SMS poruka i donacija uplaćenih na račun fondacije 265-1610310004716-35 namenjena su za realizaciju ove akcije.

Akciju su podržale i mnoge javne ličnosti kako bi svojim primerom ukazali na značaj humanih vrednosti.

Svi koji žele da podrže ovu akciju mogu to da učine u utorak 19. januara u prostorijama Kancelarije za mlade (ul. Save Kovačevića 5), u periodu od 12 do 18 časova. 


PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari