Botanička bašta: Međunarodni dan porodice 2023

Botanička bašta: Međunarodni dan porodice 2023

Međunarodni dan porodice održaće se u Botaničkoj bašti u ponedeljak 15. maja od 12 časova. Centar za razvoj usluga socijalne zaštite „Kneginja Ljubica” – Savetovalište za brak i porodicu, uz podršku grada Kragujevca, tradicionalno, po 13. put, obeležiće ovaj dan.

Savetovalište za brak i porodicu organizovalo je konkurs za učenike kragujevačkih srednjih škola, za najbolje video klipove na temu „Ovo volim u svojoj porodici”. U okviru programa biće prikazani najbolji video klipovi kragujevačkih učenika izabranih na ovom konkursu, biće uručene nagrade i upriličen kratak program za sve nagrađene.

Tokom prve nedelje trajanja, članovi „Bard teatra“ predstavili su Konkurs svojim vršnjacima u srednjim školama: Prva kragujevačka gimnazija, Druga kragujevačka gimnazija, Muzička škola, Ekonomska škola, Srednja stručna škola, Prva tehnička škola, Škola za osnovno i srednje obrazovanje „Vukašin Marković“, Škola sa domom za učenike oštećenog sluha.

Posećenost prezentacija je bila velika, a zainteresovani srednjoškolci su imali priliku da se informišu o uslovima za učešće na Konkursu, kriterijumima za izbor i da u razgovoru već dobiju prve ideje za svoje klipove.

Na osnovu pristiglih radova, komisija je izvršila izbor i predložila nagrade za prvo, drugo i treće mesto, dok su za ostale radove obezbeđene simbolične nagrade.


STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html