Foto-klub Objektiv: Prva godišnja izložba fotografija

Foto-klub Objektiv: Prva godišnja izložba fotografija

Prva godišnja izložba fotografija Foto-kluba Objektiv biće otvorena u Srednjoj stručnoj školi (VIŠ-e od galerije) u ponedeljak 26. februara u 19 časova.

- Nakon nešto više od godinu dana, došao je trenutak da tu, našu prvu godinu, obeležimo izložbom. Za ovu priliku, pozvali smo u goste naše prijatelje iz FKK Paraćin, prijatelje koji su nam na samo početku dali vetar u leđa ugostivši nas na svojoj godišnjoj izložbi. Ne moramo da napominjemo koliki značaj je taj gest imao za tek osnovani Objektiv, poručuju organizatori.

Tokom 2023. Objektiv je organizovao dve međunarodne izložbe fotografija, dve izložbe sa patronatom Foto saveza Srbije, šest samostalnih izložbi autora koji su članovi i prijatelji kluba, kao i jednu klupsku izložbu u okviru manifestacije "Dani srpsko grčkog prijateljstva", što čini ukupno 11 izložbi, sa ponosom ističu majstori fotografije.

- Organizovali smo i dva velika okupljanja umetničkih fotografa, jedno u okviru Foto safarija "Gruža-Borač-Knić", u partnerstvu sa Turističkom organizacijom opštine Knić, a drugo u Topoli, pod nazivom "OplenMeni", u partnerstvu sa Turističkom organizacijom "Oplenac" iz Topole, dodaje Objektiv.

Klub je organizovao i devet predavanja o fotografiji i održao više od 40 klupskih sastanaka.

- Broj članova kluba neprekidno raste, a imamo članove ne samo iz Kragujevca, već i iz Velike Plane, Knića, Čačka, Despotovca, Rijeke, Beograda.

U ovom periodu, članovi kluba su ostvarili značajne uspehe na domaćim i međunarodnim izložbama, a najvećim uspehom smatramo osvajanje drugog mesta na Petom republičkom kupu klubova, što nas je postavilo u sam vrh srpske umetničke fotografije, kažu u ovom kragujevačkom foto-klubu.

Izložba će trajati do 5. marta.

FOTO-KLUB OBJEKTIV SAJT, FB STRANA, INSTAGRAM


STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI

PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAMTREDS

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html