Knjaževsko-srpski teatar: Ko nema u vugla, gugla

Knjaževsko-srpski teatar: Ko nema u vugla, gugla

Knjaževsko-srpski teatar u saradnji sa Narodnom Bibliotekom "Vuk Karadžić" iz Kragujevca priprema novu tinejdž predstavu "Ko nema u vugla, gugla" Petre Cicvarić u režiji Slađane Kilibarde čija je premijera zakazana za 29. septembar u 20 časova.

Predstava "Ko nema u vugla, gugla" prikazuje današnji život tinejdžera, šta ih zanima, koliko moderna tehnologija utiče na njih i koje su sve pozitivne i negativne strane te tehnologije. Ova predstava pred gledaoce postavlja niz pitanja; Možete li da zamislite kako bi izgledao vaš dan bez pametnog telefona? Bez društvenih mreža? Bez igrica? Glavnom junaku ove predstave Filipu se desilo baš to, a da dan bude još čudniji, Filip upoznaje Anu, vršnjakinju koja nije ni na jednoj društvenoj mreži, umesto igrica čita knjige i nema pametni telefon nego staru „ciglu”. Ana voli da se druži sa prijateljima samo u pravom, a ne u virtualnom svetu. Šta se desi kada se u biblioteci sretnu dvoje takvih vršnjaka i kad njihovi roditelji postanu deo ove zavrzlame? Da li je taj pametni telefon stvarno toliko pametniji od nas? Odgovore na ta i slična pitanja nudi ova romantična i zabavna komedija za mlade.

Cilj je da se, na mladima blizak način, ukaže na važnost čitanja, obrazovanja, kao i na pametno korišćenje mobilnih telefona.Igraju:

 • Ines Vesić - Katarina Janković
 • Davor Jović - Mladen Knežević
 • Ana Vesić - Anastasija Đorđević
 • Filip Jović - Bogdan Milojević
 • Bibliotekarka - Marija Rakočević

Članovi autorske ekipe:

 • Režija, prevod, adaptacija teksta i izbor muzike: Slađana Kilibarda
 • Scenograf: Ana Kolbjanova i Slađana Kilibarda
 • Kostimograf: Jelena Janjatović
 • Koreografija i scenski pokret: Isidora Stanišić
 • Kompozitor: Dragoslav Tanasković-Trnda
 • Pomoćnik scenografa: Saša Đorđević 
 • Pomoćnik reditelja: Marija Rakočević
 • Tekst songa "Selfi" : Marija Rakočević

REPERTOAR KST 

KNJAŽEVSKO-SRPSKI TEATAR SAJTFB STRANATVITER  

PRVI PRVI NA SKALI Knjazevsko-srpski teatar logotip

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ https://www.ijfk.info/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html