Pozorište za decu i mlade: Grad svetlosti

Pozorište za decu i mlade: Grad svetlosti

Predstava "Grad svetlosti, u režiji Davida Zuazole, biće izvedena u Pozorištu za decu i mlade (PDM) u četvrtak 11. aprila od 18 časova.

U predstavi igraju: Milica Redžić Vulević, Ljubica Radomirović i Aleksandar Petković.

Autorsku ekipu predstave još čine:

  • Režija, scenografija - David Zuazola
  • Kompoziror - Lazar Novkov
  • Asistenti scenografije - Alina Linkova, Marko Stamatović, Marko Đurić, Saša Radovanović, Alaksandar Petković, Milica Redžić Vulević i Ljubica Radomirović
  • Dizajner kostima - Alina Linkova
  • Dizajner svetla - Rade Stamenković
Predstava je namenjena deci uzrasta od deset i više godina.

Premijera je izvedena 20. maja 2023. godine u okviru Zlatne iskre - 25. Međunarodnog lutkarskog festivala, kao deo Majskih svečanosti Kragujevca.

Siže

Ovo je jedna veoma posebna lutkarska predstava koja teži da istraži nove kreativne mogućnosti koje prevazilaze tradicionalne načine na koje se poima lutkarsko pozorište. U ovom zajedničkom radu, razmišljali smo o važnosti uključenja lokalne zajednice u stvaranje ove predstave, te da učešće zajednice ide dalje od zadovoljenja uloge posmatrača koji sede na svojim mestima čekajući na početak i kraj predstave. Želeli smo da stvorimo sveobuhvatno iskustvo.

Zavirite u "Grad svetlosti", priču o jednom gradu, punu emocija i istine, priču o Kragujevcu.

Da li grad formira one koji žive u njemu, ili su to nenadani događaji koji nas vode i ostaju u nama kao tragovi koje i da želimo ne možemo zaboraviti? A, možda ipak grad formiraju oni koji žive u njemu?

Da li je svetlo grada ulična rasveta, ili ipak nešto mnogo više i značajnije, saznajte u predstavi "Grad svetlosti".


Predstava je kamerna i iz tog razloga je za publiku poželjna rezervacija ulaznica (kontakt-telefon PDM je 333-518). Cena ulaznice je 200 dinara.

Pozorište za decu i mlade i portal PRVI PRVI NA SKALI poklanjaju 2x2 ulaznice posetiocima koji kao komentari ispod ove najave navedu još jednu predstavu PDM u kojoj igra Ljubica Radomirović.

Odgovore slati do četvrtka u 14 časova kada će biti objavljeni. Zahvalni smo posetiocima koji su bili dobitnici u protekle četri nedelje da se ne uključuju u nagradnu igru kako bismo darivali što veći broj sugrađana.

REPERTOAR PDM

POZORIŠTE ZA DECU I MLADE SAJTFB STRANAINSTAGRAM 

KALENDAR DOGAĐAJA U KRAGUJEVCU - DESET GODINA NA PPNS

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAMTREDS

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html