Pozorište za decu i mlade: Oblak i cvet

Pozorište za decu i mlade: Oblak i cvet

Predstava "Oblak i cvet", po tekstu Zorane Petrov i u režiji Bojane Lazić, biće izvedena u Pozorištu za decu i mlade (PDM) u subotu 17. februara od 12 časova.

U predstavi igraju: Darija Vulić, Ljubica Radomirović i Miloš Milovanović.

Predstava je namenjena deci uzrasta od tri i više godina, a traje 30 minuta.

Reč rediteljke

Naša priča počinje neobičnim dogovorom koji su sklopila dva usamljena bića – jedan Oblak i jedan Cvet. Ako Cvet bude pričao tužne priče, Oblak će plakati i nežno ga zalivati suzama sve dok Cvet ne bude dovoljno porastao da mogu da se zagrle. Posle tri tužne priče i mnogo litara prolivenih suza, Cvet je porastao do neba i konačno uspeo da zagrli Oblak. I nikada više niko od nijh nije plakao. Voleli su se, bili srećni, pričali su, igrali se. Niko nikada nije zaplakao. Ni malo. Ni mrvicu. I tako je bilo – zauvek.

Važno je da i deca znaju da tuga nije nešto čega se treba plašiti ili stideti. Emocija tuge je dragocena kao i osećaj sreće, ali je najdragocenije od svega imati pravog i iskrenog prijatelja, biti pored njega, voleti ga i osećati ga, kao i on tebe. Našom predstavom želimo da inspirišemo dete da razmišlja o prirodi, o svojim osećanjima i o svetu u kojem živi ili, još bolje, svetu u kojem bi volelo u da živi u budućnosti.

Autorski tim predstave čine još:

  • Scenografija i kostim: Zorana Petrov
  • Muzika: Vladimir Pejković
  • Scenski pokret: Damjan Kecojević
  • Izrada scenografije: Darko Ivanović
  • Grafički dizajn: Dejan Petrović
  • Fotograf: Zoran Laki Lazarević
  • Snimatelj: MJ video
Premijera je izvedena 29. juna ove godine. 

Za rezervaciju ulaznica kontakt-telefon PDM je 333-518. Cena ulaznice je 200 dinara.

Pozorište za decu i mlade i portal PRVI PRVI NA SKALI poklanjaju 2x2 ulaznice posetiocima koji kao komentar ispod ove najave na portalu navedu još jednu predstavu PDM u kojoj igra Ljubica Radomirović.

Odgovore slati do subote u 9 časova kada će biti objavljeni.

REPERTOAR PDM

POZORIŠTE ZA DECU I MLADE SAJTFB STRANAINSTAGRAM 


KALENDAR DOGAĐAJA U KRAGUJEVCU - DESET GODINA NA PPNS

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html