PZD: Alisa u zemlji čuda

PZD: Alisa u zemlji čuda

Ansambl Pozorišta za decu izvešće predstavu "Alisa u zemlji čuda" prvi put u ovoj sezoni u sredu 17. februara od 18 časova.

Predstava je preporučena za decu školskog uzrasta.

Sadržaj

Alisa, devojčica bujne mašte, stvorila je sopstveni svet u kome se ponaša i igra kako ona želi. Kako se ona menja i njen svet mašte se menja. Upada u razne avanture u kojima upoznaje najneobičnije likove. Njen svet odrasle vraća u detinjstvo a deci oplemenjuje maštu.

"Videćete da trava šušti na vetru, jezerce žubori od trske što se u njoj njiše. Kraljičin kreštavi glas pretvoriće se u viku pastira, a rika goveda u daljini zameniće mukle jecaje lažne kornjače..."

Svako dete pored realnog sveta gradi i sopstveni svet. U zemlju čuda odlazi se veoma rano, naša mašta oko nje godinama gradi jake bedeme. Ali dođe vreme kada zidovi počinju da slabe, kada se stvaraju pukotine kroz koje se prolazi u neki drugačiji svet. Putovanje se nastavlja, a zemlja čuda je, iako najdraža, samo jedna stanica.

Igraju:

  • Milica Redžić Vulević - Alisa
  • Darija Nešić - Kraljica srce, Šeširdžija, Lažna kornjača, Patka
  • Vladimir Đoković - Kralj srce, Martovski kunić, Gusenica, Papagaj
  • Dubravka Đorđević - Beli zec, Grifon, Golubica, Račica, Petica
  • Petar Lukić - Mačor Kezalo, Vojvotkinja, Dodo, Sedmica
  • Milomir Rakić - Puh, Kuvarica, Miš, Dvojka
  • Miloš Milovanović - adaptacija bajke, režija, scenografija i lutke
  • Vuk Spasić - muzika
  • Natalija Radisavljević - likovni asistent i slikar

pzd alisa 1

Cena ulaznice je sto dinara.

POZORIŠTE ZA DECU I PORTAL PPNS POKLANJAJU 3X2 ULAZNICE POSETIOCIMA KOJI NAVEDU JOŠ JEDNU PREDSTAVU PZD U KOJOJ IGRA DARIJA NEŠIĆ.

Odgovore slati do srede u 14 časova kada će biti objavljeni kao komentari ispod ove najave. Zahvalni smo posetiocima koji su dobili ulaznice u prethodne četiri nedelje da se ne uključuju u nagradnu igru kako bismo darivali što veći broj sugrađana.

Predstava je premijerno izvedena 1. oktobar 2013. godine. Traje 50 minuta.

REPERTOAR PZD 

pzd alisa 2

POZORIŠTE ZA DECU SAJT, FB STRANA 

PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html