PZD: Princeza na zrnu graška - gostujuća predstava

PZD: Princeza na zrnu graška - gostujuća predstava

Škola glume Sanja Matejić-Todorović, člana drame Knjaževsko-srpskog teatra, priređuje prvu premijeru - u petak 20. marta od 18 časova u Pozorištu za decu biće izvedena predstava "Princeza na zrnu graška". Prethodni termin (15. mart) otkazan je zbog Dana žalosti.

Nakon što su nekoliko meseci učili scenske pokrete, razvijali kreativnost, ali i "razbijali" tremu, polaznici, koji su inače učenici prva tri razredna osnovne škole, će doživeti u nedelju i ono što je jedino nedostajalo u glumačkom sazrevanju - susret sa publikom.

Kragujevačkoj pozorišnoj publici će se po pri put pokloniti: Teodora Vranješević, Dunja Miloradović, Iskra Đokić, Mia Radojičić, Ilija Jevtić, Sara Alić, Jovan Antić, Katja Ignjatović i Dora Živanović.

Bez obzira što i ova glumačka družina, poput kolega profesionalaca, ima za cilj izvođenje predstava, u Sanjinoj školi se pored redovnih "glumačkih" obaveza dosta vremena odvaja i za druženje, igranje.

U školi postoji i grupa mlađih polaznika-predškolaca koji uveliko pripremaju svoj premijerni nastup za april, a čine je: Todor Jovanović, Katarina Gajić, Nađa Vesić, Lena Milošević, Stefana Todorović, Anđela Stefanović, Milena Pavlović i Lazar Miljković.

Časovi se održavaju u prostorijama škole baleta Aplauz (ulica dr Ilije Kolovića, broj 10), a kontakt-telefon za detaljnije informisanje o planu, programu i terminima je 060/61-25-614.

Ulaznice za ovu premijeru koštaće sto dinara, a biće u prodaji na dan izvođenja.  

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html