Radionica ’Mladi bibliotekari’

Radionica ’Mladi bibliotekari’

Narodna biblioteka "Vuk Karadžić" pokrenula je radionicu "Mladi bibliotekari", a prvi radni sastanak održaće se u četvrtak 12. marta u 12 časova u Ogranku Biblioteke u Koloniji (Laze Marinkovića 56, tel. 060/234–0–519).

Radionica je namenjena srednjoškolcima, studentima i nezaposlenim licima do 30 godina. Nema ograničenja u pogledu obrazovnog profila.

U Biblioteci smatraju da će radionica posebno biti od koristi studentima FILUM-a, radi informisanja o fondovima, kao i načinu pronalaženja literature. Takođe će koristiti za informisanje o zanimanju, kao neformalna priprema za volonterizam...

Program ove radionice predviđa najmanje dva sata nedeljno aktivnog učešća u raznim stručnim poslovima i to u sledećim fazama:

  1. Upoznavanje sa načinom rada u biblioteci u svim aspektima
  2. Upoznavanje sa bibliotečkim fondom
  3. Učešće u raznim bibliotečkim aktivnostima
  4. Održavanje radionica i njihova realizacija
  5. Učešće u programskim manifestacijama
  6. Popularisanje knjige i čitanja (rad na terenu)

Ciljevi programa su detaljnije upoznavanje sa savremenim književnim delima i delima koja se ne sreću na fakultetu, osposobljavanje za rad u biblioteci, upoznavanje sa savremenim književnim tendencijama, utvrđivanje već postojećeg znanja, razvijanje organizacionih i kominakcijskih sposobnosti, mogućnost realizacije kreativnih ideja.

NARODNA BIBLIOTEKA SAJTFB STRANA


PPNS/KG VODIČ

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html