SKC: Koncert ’Ensh & Soldout’

SKC: Koncert ’Ensh & Soldout’

U petak 20. februara od 22 časa u Kontakt galerija Studentskog kulturnog centar koncert će održaće Ensh i Soldout.

Poklonici maštovitog elektro zvuka biće u prilici da se prepuste specifičnom audio-vizuelnom performansu koji pripremaju belgijski Soldout i Ensh - pevač i producent koji kroz kombinaciju semplova, sintisajzera i vokalnih lupova izražava sopstveni stil elektro, indie-popa.

Ensh - one man show atrakcija iza koje je producent Milenko Vujošević, započinje ambicioznu balkansku turneju zajedno sa belgijskim elektro duom Soldout.

Turneja će obuhvatiti 11 balkanskih gradova, uključujući Kragujevac: Beograd, Osijek, Temišvar, Zaječar, Novi Sad, Skoplje, Suboticu, Zagreb, Banja Luku i Sarajevo.

Ensh je do sada pevao na engleskom, a nedavno objavljenim singlom "Ćuti" započeo je sasvim novu etapu stvaralaštva. Prepustio se izazovima maternjeg jezika i objavio je prvi u nizu singlova kojim pretenduje da šarmira Balkan. Kroz poigravanje sa jezičkim poštapalicama i izrazima karakterističnim za naše podneblje, Ensh je stvorio zaraznu melodiju koja, osim sa rečima, koketira sa različitim elektro i pop stilovima.

Soldout je elektronski duo osnovan u Briselu koji kombinuje pop sa melanholijom i brutalnošću. Već godinama unazad Šarlot i Dejvid istražuju mogućnosti elektronske muzike. Njihov zvuk se definiše kao miks popa, nju vejva, zaraznih melodija i rokerskih rifova. Oni će Beograd posetiti u okviru promotivne turneje kojom publici u ovom delu Evrope predstavljaju soundtrack "Puppylove" i album "More".

Cena karte je 150 dinara.

ENSH - ĆUTI

SOLDOUT - IT’S A SIN (PET SHOP BOYS COVER)

FB DOGAĐAJ

ENSH FB STRANA, TVITER, JUTJUB
SOLDOUT SAJT, FB STRANA, TVITER
STUDENTSKI KULTURNI CENTAR SAJT, FB PROFIL/STRANATVITER


PPNS/KG VODIČ

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari