SKC: Promocija knjige ’Odjeci ljudskog’ Stefana Simića

SKC: Promocija knjige ’Odjeci ljudskog’ Stefana Simića

Druga knjiga mladog autora Stefana Simića "Odjeci ljudskog" biće predstavljena u Studentskom kulturnom centru u ponedeljak 9. februara od 19 časova.

Knjiga se sastoji iz sedam poglavlja. Predstavlja spoj socijalno-angažovane proze, ljubavnih priča, priča o ljudskim sudbinama, posebno o položaju žene u savremenom svetu i problemima sa kojima se susreće.

Promovišući svoje delo, Simić ističe sve stravičniju emotivnu pustoš među ljudima, stotine novih podela i problema.

- Ljudi su gladni ljudskog, gladni su nekomercijalnih tekstova u kojima mogu da se prepoznaju i pronađu utočište. Sve je stravičnija emotivna pustoš među ljudima, stotine novih podela, problema, svega. Trudim se da se svojim pisanjem, a i u svojim nastupima, uzdignem iznad svega toga i ponudim nešto drugo. Dakle ne samo pisanje, nego i realan život sa jasnom vizijom i angažmanom koji prosto tera čoveka da bude čovek. Treba biti beskompromisno na ljudskoj strani, sve ostalo su izgovori, stav je Simića.

Stefan Simić je rođen 1989. godine u Paraćinu. Studira Sociologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Svoju prvu knjigu "Pustite nas" objavio je 2012. godine. Već godinama objavljuje na internetu, socijalno angažovanu prozu, ljubavne priče. Specifičnim stilom pisanja i načinom izražavanja na nastupima privukao je pažnju u Srbiji, i zemljama bivše Jugoslavije. Piše i govori neposredno, iskreno, o temama koje muče savremenog čoveka, kao i izlazima iz svega toga.

FB DOGAĐAJ

STEFAN SIMIĆ - MOJA BIOGRAFIJA


STUDENTSKI KULTURNI CENTAR SAJT, FB PROFIL/STRANATVITER
 

PPNS/KG VODIČ

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari