SKC: Promocija knjige ’Odjeci ljudskog’ Stefana Simića

SKC: Promocija knjige ’Odjeci ljudskog’ Stefana Simića

Druga knjiga mladog autora Stefana Simića "Odjeci ljudskog" biće predstavljena u Studentskom kulturnom centru u ponedeljak 9. februara od 19 časova.

Knjiga se sastoji iz sedam poglavlja. Predstavlja spoj socijalno-angažovane proze, ljubavnih priča, priča o ljudskim sudbinama, posebno o položaju žene u savremenom svetu i problemima sa kojima se susreće.

Promovišući svoje delo, Simić ističe sve stravičniju emotivnu pustoš među ljudima, stotine novih podela i problema.

- Ljudi su gladni ljudskog, gladni su nekomercijalnih tekstova u kojima mogu da se prepoznaju i pronađu utočište. Sve je stravičnija emotivna pustoš među ljudima, stotine novih podela, problema, svega. Trudim se da se svojim pisanjem, a i u svojim nastupima, uzdignem iznad svega toga i ponudim nešto drugo. Dakle ne samo pisanje, nego i realan život sa jasnom vizijom i angažmanom koji prosto tera čoveka da bude čovek. Treba biti beskompromisno na ljudskoj strani, sve ostalo su izgovori, stav je Simića.

Stefan Simić je rođen 1989. godine u Paraćinu. Studira Sociologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Svoju prvu knjigu "Pustite nas" objavio je 2012. godine. Već godinama objavljuje na internetu, socijalno angažovanu prozu, ljubavne priče. Specifičnim stilom pisanja i načinom izražavanja na nastupima privukao je pažnju u Srbiji, i zemljama bivše Jugoslavije. Piše i govori neposredno, iskreno, o temama koje muče savremenog čoveka, kao i izlazima iz svega toga.

FB DOGAĐAJ

STEFAN SIMIĆ - MOJA BIOGRAFIJA


STUDENTSKI KULTURNI CENTAR SAJT, FB PROFIL/STRANATVITER
 

PPNS/KG VODIČ

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ https://www.ijfk.info/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html