Iz Lukinog ugovora evri solidarnosti i za FK Radnički 1923

Iz Lukinog ugovora evri solidarnosti i za FK Radnički 1923

Milivojević u Palasu do 2020: Zovite ga Luka!

Reprezentativac Srbije proveo je ceo dan u prostorijama londonskog kluba, koji je tek oko 23 časa ozvaničio transfer.

Luka Milivojević (25) u ponedeljak uveče je zamenio sunce Pireja za zimsko sivilo Londona, ali je u svakom drugom smislu napravio korak napred.

Reprezentativac Srbije u utorak pre podne je obavio lekarske preglede, zatim definisao poslednje detalje ugovora sa Kristal Palasom i slikao se sa dresom novog kluba.

Usledilo je višesatno čekanje na zvanično saopštenje. Na Twitteru se pojavila informacija da se čekaju papiri iz grčkog fudbalskog saveza...

...da bi nešto pre 21 čas počela prvenstvena utakmica Bornmut - Kristal Palas.

Tek pošto je meč završen i to pobedom gostiju od 2:0, klub je izašao sa potvrdom: Luka Milivojević potpisao je ugovor na tri i po godine, što znači da bi u južnom Londonu mogao da ostane do leta 2020!

Tako je broj Srba u Premijer ligi - šest - ostao nepromenjen i posle odlaska Branislava Ivanovića iz Čelsija u Zenit.

Biće tu Nemanja Matić (Čelsi), Aleksandar Kolarov (Mančester siti), Dušan Tadić (Sautempton), Marko Grujić (Liverpul), Lazar Marković (Liverpul, pozajmljen Halu) i konačno Milivojević!

Kristal Palas se sa 19 bodova iz 23 kola nalazi u zoni ispadanja iz Premijer lige, ali sa samo dva boda manje od aktuelnog šampiona Lestera, Svonsija i Midlsbroa.

Nekadašnji centralni "vezista" kragujevačkog Radničkog, Rada, Crvene zvezde i Anderlehta moraće brzo da se adaptira na novu situaciju, s obzirom na to da je sa Olimpijakosom do juče "krstario" ka drugoj uzastopnoj tituli od dolaska u grčki fudbal.

Menadžer Sem Alardajs, poznat kao specijalista za borbe za opstanak, prethodnih dana je angažovao Džefrija Šlupa (Lester) za 12 i Patrika van Anholta (Sanderlend) za 14 miliona funti, a u finišu prelaznog roka stigao je i napadač Aruna Kone iz Evertona.

Kako se deli novac od Milivojevićevog transfera: Stotka na Marakani, 200.000 na Banjici, u Kragujevac ide 400.000 evra

Kad je muka - tu je Luka! Slave transfer Luke Milivojevića u Olimpijakosu - kako ne i ne bi kad su dobili 14.000.000 evra, a možda će još 2.000.000 - a obradovala su mu se i tri srpska kluba u kojima je naš reprezentativac gradio karijeru pre odlaska u inostanstvo.

Vest da je 182 centimetra visoki centralni vezista potpisao troipogodišnji ugovor sa Kristal Palasom izmamila je osmehe na lica rukovodilaca Radničkog iz Kragujevca, Rada i Crvene zvezde. Na osnovu takozvanog Fonda solidarnosti, njima zbirno sleduje 700.000 evra, što je suma koju će Olimpijakos - kad Englezi uplate novac - da prosledi na račune ovih klubova.

Lukin prvi intervju u dresu Palasa: Dao sam šest golova na 17 utakmica - što je malo čudno za mene

Prema informacijama MOZZART Sporta, novac se deli na sledeći način: 400.000 evra ide u Kragujevac, 200.000 evra na Banjicu, a 100.000 evra na Marakanu.

Svakom će značiti.

Utisak je, najviše Milivojevićevom prvom i klubu iz rodnog grada, trenutnom lideru Srpske lige „Zapad“. Radnički Kragujevac zaslužuje više. Sa ovim sredstvima sve je lakše...

Izvor: Crystal Palace Football Club, Mondo, Mozzart sport

FK RADNIČKI 1923 SAJT, FB STRANA
 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html