Juniori KKK Radnički u eliti - i u novoj sezoni

Juniori KKK Radnički u eliti - i u novoj sezoni

Juniori KKK Radnički plasirali su se u Juniorsku ligu Srbije pošto su porazili Mladost iz Smederevske Palanke 76:60 (24:11, 21:18, 16:16, 15:15) u odlučujućoj utakmici kvalifikacija, odigranoj danas u Hali sportova u Svilajncu.

Ispostavilo se da je četa Boška Lalića završila "posao" već u prvih 20 minuta. Furioznim otvaranjem utakmice, Kragujevčani su posle deset minuta obezbedili distancu od 13 poena - 24:11. Nisu dopuštali inicijativu protivniku ni u narednoj četvrtini koju su osvojili za tri poena - 21:18. Potpuno su kontrolisali igru do odlaska na veliki predah, a vođstvo koje su stvorili bilo je "+16" - 45:29.

U drugom delu ovog susreta vladao je potpuni rezultatski egal. Palančani su, ipak, tek dostojno parirali, ali Šumadinci nikako nisu ispuštali zarađenu priliku da sačuvaju status člana elite srpske juniorske košarke. Kragujevac će tako drugu godinu zaredom imati svog predstavnika u JLS.

Kao najuspešniji realizatori, isprednjačili su: David Popović sa 18 poena, Janko Zorbas - 16, i kapiten Nemanja A. Nikolić - 15 poena.

"Upisali" su se takođe: Luka Milenković - sedam, Miloš Petrović - šest, Luka Kraljić i Luka Urošević - po četiri, Nemanja Z. Nikolić, Lazar Radojević i Nikša Zindović - po dva poena. Svoje minute u ovom meču imali su još Nikola Stanković i Filip Milosavljević.

PRVI PRVI NA SKALI Juniori KKK Radnicki u eliti - i u novoj sezoni insert

IZJAVE

Nemanja A Nikolić, kapiten KKK Radnički

- Odigrali smo jednu solidnu utakmicu. Dobro smo počeli i ostvarili ranu prednost. Kroz celu utakmicu smo bili na distanci i nismo dopustili protivniku da nam se rezultatski približi. Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice i u odbrani i u napadu. Idemo dalje. Spremamo se za JLS.

Boško Lalić, trener KKK Radnički

- Odigrali smo utakmicu baš onako kako smo i želeli. U ranoj fazi meča smo prelomili rezultat u našu korist i u nastavku tu razliku održavali. Svih 12 igrača je dobilo priliku i to je put kojim ćemo ići ove godine - timskom igrom da dobijamo utakmice. Još jednom ponavljam, imam slatke muke prilikom sastavljanja ekipe za utakmicu, tu ima još igrača koji će dati doprinos, čak i iz kadetskog pogona. Čestitam momcima na plasmanu u jedinstvenu Juniorsku ligu i unapred se radujem velikim utakmicama koje nam slede. Drago mi je da su mi se ostvarila predviđanja i da će kragujevačka publika uživati uz KKK Radnički u najkvalitetnijoj košarci u Srbiji u kadetskoj, juniorskoj i u seniorskoj konkurenciji.


KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  

 

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html