Milutin Stefanović i Andrea Arsović na tronu Evrope!

Milutin Stefanović i Andrea Arsović na tronu Evrope!

Na Evropskog prvenstva u Arhemu (Holandija), u disciplini miks R50, koja je po prvi put zvanično održana, srpski strelci Milutin Stefanović i Andrea Arsović su bili nenadmašni u gađanju vazdušnom puškom, pa su postali prvi par koji je zaposeo tron Evrope!

Stefanović i Arsovićeva će kao tandem predstavljati našu zemlju i na prvim Evropskim igrama u Baku, koje će se odigrati od 12. do 28. juna 2015. godine.

U ekskluzivnj izjavi za portal PPNS, Stefanović ne skriva ushićenje što su Andreino i njegovo ime zlatnim slovima upisani u istoriju ne samo srpskog streljaštva, već i evropskog.

- Posle malera da za 0,2 kruga ne uđem u finale i završim na 10. mestu, ova titula prvaka Evrope je došla kao pravo osveženje. Pravo je zadovoljstvo imati Andreu Arsović za partnera u miksu. Ona je zaista vrhunski strelac i vrhunski sportista. Zajedno smo pokazali kvalitet i borili se za tim Srbije. Evropsko prvenstvo u Holandiji je fenomenalno iskustvo, naš sport je individualan i pravi je izazov bio pucati u miksu. Bila je potrebna mnogo veća odgovornost, pa nam ovaj zajednički trijumf utoliko predstavlja veće zadovoljstvo. Ova disciplina je velika novine u našem sportu. Neopisivo se radujemo oboje što ćemo u istom sastavu da nastupati i na prvim Evropskim igrama u Baku 2015. godine.

Stefanović-Arsović su za zlatne medalje porazili hrvatski par Pejčić-Gorša 5:3. 

U sastavu reprezentacije Srbije bila su tri člana kragujevačkog kluba Čika Mata. Milutin Stefanović je sa 623,2 kruga zauzeo 10. mesto. Finale mu je izmaklo za dva deseta dela milimetra. Među seniorima, Stevan Pletikosić je zauzeo 16. mesto (622,1), dok je junior Stevan Jovanović pojedinačno zauzeo 20. mesto sa upucanih 614,1 krugom.

ČIKA MATA SAJTFB PROFIL

PPNS/KG VODIČ: KALENDAR DOGAĐAJA U KRAGUJEVCU 
FB GRUPA KG VODIČ/SPORT

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html