Mural za Jelenu Bruks u rodnom Kragujevcu (VIDEO)

Mural za Jelenu Bruks u rodnom Kragujevcu (VIDEO)

Kragujevčanka Jelena Bruks, košarkaška reprezentativka Srbije, u svom rodnom gradu, u naselju u kome je odrasla dobila je mural njoj u čast. Pred Jelenin odlazak na zasluženi odmor, stanovnici naselja Grošnica priredili su iznenađenje i otkrili mural sa njenim imenom koji će krasiti zid Doma kulture.

- Isplakala sam se u kolima jer ovo stvarno nisam očekivala. Nijednog trenutka nisam ni pomislila da ovako nešto može da bude. Večeras idem na more i sve sam organizovala u kratkom vremenskom periodu, ovo je stvarno divno iznenađenje, hvala svima koji su došli i priredili mi ovo, rekla je Jelena ne krijući suze zbog velikog broja, prijatelja, komšija i rođaka koji su došli da je pozdrave.

- Ovo su trenuci kada su suze neizbežne, jer prijatelje kakve imam treba čuvati celi život. Iako je olimpijska medalja izostala, ovo mi znači mnogo više, jer vidim puno dece i njihovih roditelja koji me prate. Trudila sam se da budem posvećena košarci, reprezentaciji i svojim primerom privučem što više dece da nas barem prate i uvide koliko je sport zdrav. Ovakvi događaji bude divan osećaj, da je vredelo sve što je radila sve ove godine, kaže Jelena Bruks i ističe da je ponosna što je Srpkinja, iz Kragujevca i Grošnice. Gde god da me život bude odveo, moje srce je ovde i ja se ovde uvek rado vraćam, poručila je Jelena.

Stanovnici kragujevačkog naselja Grošnica, bili su danas u prilici da se pozdrave i sa Zurabom Datanašvilijem osvajačem bronzane olimpijske medalje u rvanju. 

Izvor: Grad Kragujevac


PRILOG RTKDonacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari