Prva trka Nevene Ignjatović na ZOI 2022.

Prva trka Nevene Ignjatović na ZOI 2022.

Predstavnica Srbije na Zimskim olimpijskim igrama Peking 2022 Nevena Ignjatović sutra nastupa u spustu. Ona je danas učestvovala na poslednjem zvaničnom treningu u ovoj disciplini pred sutrašnju trku.

Nakon jučerašnjeg otkazivanja drugog zvaničnog treninga spusta usled jakog i obilnog snega koji je padao, Nevena je danas učestvovala na poslednjem zvaničnom treningu spusta. Ona je startovala kao 43. na listi, a odmah nakon završetka svoje trke, na cilju je izjavila da je zadovoljna današnjim treningom, ali i da je danas bilo veoma hladno tokom treninga, obzirom da je temperatura na startu bila – 20C.

- Ovo je moj četvrti dan na skijama i ovde i generalno od povrede koja me je zadesila. U principu sam zadovoljna, mada sam očekivala i malo bolji nastup. Dala sam sve od sebe u smislu pristupa ovoj stazi. Palo je dosta snega prethodnog dana, tako da je staza lakša u odnosu na to kakva je bila na prvom zvaničnom treningu. Uživala sam, imam još dosta prostora za napredak. Sutra me očekuje trka spusta, mada želim da ponovim da je moj fokus na alpskoj kombinaciji. Nadam se da ću maksimalno savladati stazu do mog nastupa u ovoj disciplini.

VIDEO: UTISCI NAKON POSLEDNJEG TRENINGA 

Trka ženskog spusta vozi se na istoj stazi na kojoj su nastupali i muškarci. Olimpijska staza The Rock i za ovu trku ima veoma zahtevnu postavku, uz konfiguraciju terena na kojoj su takmičarke u određenim deonicama razvijali brzinu i do 130km/h.

Nevena Ignjatović na startu treninga spusta, ZOI Peking 2022

Neveni će ovo biti prvi nastup i prvo takmičenje od njene povrede koju je zadobila na treningu u Kortini nekoliko nedelja pred početak Zimskih olimpijskih igara u Pekingu.

Prema rasporedu, trka ženskog spusta na Zimskim olimpijskim igrama počinje sutra 15. februara u 4 časa po srpskom vremenu, a za trku je prijavljeno ukupno 36 skijašica. Nevena nastupa kao 34. na startu najbrže discipline u alpskom skijanju.

Trku spusta u ženskoj konkurenciji možete pratiti uživo na programima Radio-televizije Srbije

Raspored takmičenja Nevene Ignjatović:

  1. alpsko skijanje spust - 15. februar, 04:00
  2. alpsko skijanje alpska kombinacija (spust) - 17. februar, 3:30
  3. alpsko skijanje alpska kombinacija (slalom) - 17. februar, 7:00
ARHIVA PPNS
NEVENA IGNJATOVIĆ (KRAGUJEVAC): ČETVRTI PUT NA ZOI, DEBITOVALA 2010!

Nevena Ignjatović (Kragujevac): Četvrti put na ZOI, debitovala 2010!


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html