Šesti krug sporta: Milutin Stefanović (VIDEO)

Šesti krug sporta: Milutin Stefanović (VIDEO)

Šesti krug sporta

Intervju: Milutin Stefanović
 

CELA EPIZODA


"UZDAM SE U SPORTSKU SREĆU"

Milutin Stefanović hoće da u Tokiju bude najbolji u karijeri

- Do početka Olimijskih igara ostaju nam još dva takmičenja na kojima ćemo moći da izbrusimo formu. Nadam se da ćemo neke nedostatke uspeti da ispravimo za ovaj kratak period, ali se mnogo uzdam i u sportsku sreću koja bi mogla da nas "poseti" u Tokiju, rekao je reprezentativac u streljaštvu Milutin Stefanović.

- Ko je mogao da kaže pre godinu dana da će svet stati na godinu dana. Na kraju smo uspeli da se prilagodimo na život, a nadam se da ćemo se prilagoditi i na Olimpijske igre. Daću sve od sebe i biti najbolji kada bude najteže i obradovati Srbiju novim medaljama na Igrama, rekao je Stefanović Tanjugu.

Prvenstvo Evrope u Osijeku bilo je prvo takmičenje u svetu streljaštva posle 15 meseci pauze usled pandemije korona virusa, a do početka Igara, strelci će imati dva takmičenja na kojima će moći da dođu do željene forme.

- Godinu dana bez takmičenja, izlaganja toj vrsti stresa, bez takmičarske kondicije gde nas je prvo zvanično takmičenje zadesilo pre deset dana. Do početka Igara imamo takmičenja gde ćemo moći da ispravimo neke nedostatke, ali se mnogo uzdam i u našu sportsku sreću koja bi mogla da nas poseti u Tokiju, kazao je Stefanović.

Izvor: Tanjug, 3. 6. 2021. 

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html