SPD Radnički: Vesti, 1. 10. 2021.

SPD Radnički: Vesti, 1. 10. 2021.

Najava utakmica klubova SPD Radički

Odbojka

Radnički dočekuje Spartak na startu šampionata

You are currently viewing Radnički dočekuje Spartak na startu šampionata

Nakon polovičnog uspeha na Balkanskom Kupu, ali ujedno i stečenom iskustvu u duelima sa ekipama iz evropskog vrha, odbojkaši Radničkog se okreću primarnom cilju, početku takmičenja BPŠ Superlige u koje ulaze sa velikim ambicijama i željom da se popnu koji stepenik više na lestvici uspeha.

Po pravilu pemijerni meč uvek donosi dozu neizvesnosti, proveru urađenog u pripremnom periodu, ali i obavezu osvajanja startnih bodova. Kragujevčani će na otvaranju sezone u nedelju 3. oktobra dočekati u SBB hali Jezero ekipu Spartaka iz Subotice, rivala sa kojim su prošle sezone pet puta ukrstili koplja i iz tih duela četiri puta izašli uzdignutog čela.

Nakon devetonedeljnih priprema, došli smo do početka ligaškog dela sezone 2021/2022. Pripremni period smo iskoristili na najbolji mogući način i moram da kažem da sam imao izuzetnu podršku kako igrača, tako i saradnika i uprave da odradimo što bolje treninge. Duel sa Spartakom je tradicionalno neizvestan, odličan protivnik koji u Kragujevac ne dolazi sa belom zastavom i koji će pokušati da nas iznenadi. Očekujemo tvrdu i napetu utakmicu, što zbog rivala, što zbog otvaranja prvenstva. Svi igrači su spremni da daju svoj maksimum, jedino ćemo biti lišeni pomoći Amira Toukhteha, koji će nam se priključiti nakon omladinskog svetskog prvenstva. Ne bih se bavio prognozom konačnog rezultata, naš cilj će biti kao i uvek da prvenstveno pobedimo sebe, da vodimo računa o svojoj igri i poboljšavamo je iz utakmice u utakmicu, najavio je premijerni duel BPŠ Superlige, šef stručnog štaba Dragan Kobiljski.

Početak utakmice u SBB hali Jezero je zakazan za 19:30 časova.

Košarka

Vreme za revanš

You are currently viewing Vreme za revanš

Nakon dramatične završnice prethodne sezone i izborenog opstanka, Košarkaška sekcija SPD Radnički je naporno radila celo leto i uz par novih igrača, nada se ostvarenju boljeg rezultata u novoj sezoni. Košarkaši Radničkog će u SBB hali Jezero u nedelju 3. oktobra u 16.30 časova ugostiti OKK Novi Pazar. Inspirisani „osvetom“, za prošlosezonska dva poraza, košarkaši će pokušati da obraduju svoje navijače i sugrađane.

Karte po ceni od 200,00 dinara za, utakmicu KK Radnički – OKK Novi Pazar, naći će se u prodaji 03.10.2021. godine od 14.30 časova, na biletarnici SBB hale Jezero.

Košarkašice Radničkog kreću u nove izazove

You are currently viewing Košarkašice Radničkog kreću u nove izazove

Vreme je za početak nove sezone. Košarkašice Radničkog u prvom kolu u SBB hali Jezero dočekuju ekipu Proletera 023 iz Zrenjanina. Trener Nenad Milovanović će u novoj sezoni moći da se osloni na „stare kadrove“, ali i na značajna pojačanja, u nadi da će ekipa ostvariti mnogo bolji učinak nego prošle sezone. Utakmica se igra u subotu 2. oktobra sa početkom u 14.30h.


Rukomet

Kragujevčani našpanovani za subotnji derbi

You are currently viewing Kragujevčani našpanovani za subotnji derbi

Priliku da isprave loš dan iz duela sa Obilićem, rukometaši Radničkog imaju u subotu 2. oktobra u svojoj SBB hali Jezero, kada će u okviru 3. kola Arkus lige za muškarce ugostiti protivnika po meri, ekipu Crvene zvezde iz Beograda. Samo ime i tradicija protivnika, kao i rivalitet koji vlada, garantuju sjajnu rukometnu predstavu u kojoj će Kragujevčani pokušati da zadrže oreol nepobedivosti na svom terenu.

U goste nam dolazi Crvena zvezda, klub u kome sam proveo lepih godinu dana. Imali su loš start sezone, vezali dva poraza, tako da će sigurno doći sa namerom da upišu prve bodove. Što se nas tiče, pružili smo lošu partiju u prošlom kolu i verujem da ćemo ponoviti igru iz prve utakmica i vratiti se na pobednički kolosek. U ovakvim duelima, sa ovakvim protivnikom, ne odlučuje uvek trenutna forma. Spremni smo i maksimalno motivisani da pred našim navijačima, koje ovim putem pozivam da budu uz nas, uknjižimo nove bodove, najavio je subotnji derbi, krilni igrač Radničkog Bogdan Utvić.

Utakmica je zakazana za 19 časova, a sudijski par će činiti Marko Sekulić i Vladimir Jovandić iz Pančeva.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice.


Gostovanje u Nišu za nastavak pobedničkog niza

You are currently viewing Gostovanje u Nišu za nastavak pobedničkog niza

Voljom žreba, rukometašice Radničkog i treći put igraju na gostujućem terenu u prva četiri kola Arkus lige za žene. Nakon što su na prva dva osvojile ceo plen, sledi novi izazov u subotu 2. oktobra u niškoj hali „Čair“. Protivnik po meri, ekipa Naise, sa kojom su se u prošloj sezoni sastajale pet puta, u novom ruhu i sa novim ambicijama. Kragujevčanke, osokoljene pobedom u Novom Sadu i uprkos kadrovskim problemima, put Niša kreću sa neskrivenom željom da produže pobednički niz.

Gostovanje ekipi Naise donosi dozu neizvesnosti, pošto Nišlijke nastupaju u potpuno izmenjenom sastavu u odnosu na prošlu godinu. Uz novog trenera i par iskusnih igračica, izmenjen stil igre, predstavljaju totalno novu ekipu na koju moramo naći adekvatan odgovor. Očekujem tešku utakmicu, pravu prvenstvenu borbu sa ekipom koja iz tri kola ima isti učinak kao mi – dve pobede i poraz. Pokušaćemo da nametnemo svoj stil igre, da iz dobre odbrane proizilaze laki golovi iz kontre i polukontre i tako nastavimo niz dobrih rezultata na gostovanjima, iznela je očekivanja pred susret u Nišu eksplozivni pivot Radničkog Ajlin Bjelak.

Početak utakmice je zakazan za 18:30 časova, a pravdu će deliti sudijski par Branko Radaković i Nikola Bakmaz iz Novog Sada.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice.



Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html