SPD Radnički: Vesti, 13. 3. 2020.

SPD Radnički: Vesti, 13. 3. 2020.

MERE PREDOSTROŽNOSTI U CILJU PREVENCIJE KORONAVIRUSA

Sportsko privredno društvo „Radnički“ sprovodi sve mere prevencije koje je usvojila Vlada Republike Srbije, u cilju sprečavanja daljeg širenja koronavirusa COVID -19.

Kako bi se izbegle gužve u zatvorenim prostorima, SPD „Radnički“ ovim putem obaveštava roditelje dece mlađih kategorija i školica sporta, koji obavljaju treninge u SBB hali „Jezero“, Hali „Gordana Goca Bogojević“ ili na zatvorenom bazenu da poštuju preporuke Vlade Srbije.

To podrazumeva da, kada roditelji dovedu dete na trening u jedan od objekata SPD „Radnički“, ne ulaze u hol ovih objekata, već će na samom ulazu treneri mlađih selekcija i treneri školica sporta, imati obavezu da preuzimaju decu i po završetku treninga predaju decu roditeljima na istom mestu.

Podsećamo, da će sve odbojkaške, košarkaške, rukometne i vateropolo utakmice naših klubova u narednom periodu biti odigrane prema unapred utvrđenom rasporedu takmičenja, bez prisustva publike. Javnost će, kao i do sada, putem portala SPD „Radnički“ i društvenih mreža imati priliku da se informiše o rezultatim u okviru našeg sportskog društva.

Mere predostrožnosti biće na snazi sve dok Vlada Srbije ne odluči suprotno.

Košarka

RADNIČKI U PIROTU POTVRĐUJE PLASMAN U KOŠARKAŠKU LIGU SRBIJE

Druga liga Srbije za košarkaše polako ulazi u završnu fazu, a kragujevački Radnički suvereno drži čelnu poziciju na tabeli. Priliku da i teoretski osiguraju plasman u Košarkašku ligu Srbije učenici Igora Todorovića imaće već u subotu na gostovanju ekipi Pirota, gde bi eventualnom pobedom odagnali i poslednje dileme oko promocije u viši rang takmičenja.

Još pet kola ostalo je do kraja sezone u Drugoj ligi Srbije za košarkaše, a kako stvari trenutno stoje, kragujevački Radnički i kraljevačka Sloga najbliži su plasmanu u Košarkašku ligu Srbije. Šumadinci bi promociju u viši stepen takmičenja mogli da proslave već ovog vikenda, ukoliko zabeleže pobedu na gostovanju trećeplasiranom Pirotu, koji za Kragujevčanima zaostaje četiri boda.

Ekipa trenera Igora Todorovića nalazi se u izuzetnoj formi i bukvalno „gazi“ sve pred sobom, što joj daje za pravo da se na gostovanju u Pirotu nada i devetoj uzastopnoj „recki“. Pirot je jedna iskusna, kvalitetna i uigrana ekipa, koja je u većem delu sezone „disala za vratom“ Kragujevčanima i Kraljevčanima, ali je sa par neočekivanih poraza sama sebe izbacila iz konkurencije za prva dva mesta na tabeli.

Doduše, Piroćanci i dalje imaju kakve-takve šanse da se domognu makar druge pozicije, pa im je pobeda u subotu preko potrebna kako bi sačuvali nadu da ipak mogu do KLS-a.

Radnički je u prvom delu sezone prilično lako izašao na kraj sa predstojećim rivalom u „SBB Jezeru“ (94:64), ali će sigurno imati daleko teži put do trijumfa u hali „Kej“, gde su Piroćanci poklekli samo jednom ove sezone.

Pred nama je jedno od najtežih gostovanja u ligi. Ekipa Pirota igra odličnu košarku i nije slučajno trećeplasirani tim na tabeli. Imaju taj kostur tima koji već duži niz godina igra zajedno, uz iskusnog organizatora igre Mukanovića i šutera Filipovića, jednog od vodećih strelaca lige. Sa druge strane, mi smo vezali osam pobeda, u dobroj smo formi i imamo veliki motiv da upišemo novi trijumf. Do kraja takmičenja ostalo je još pet kola i daćemo sve od sebe da u KLS uđemo kao prvoplasirana ekipa na tabeli, poručio je trener Kragujevčana Igor Todorović i ujedno se zahvalio navijačima na dosadašnjoj podršci, kako na utakmicama Radničkog u „SBB Jezeru“, tako i na gostovanjima.

Utakmica između Pirota i Radničkog igra se u subotu od 19 časova i 30 minuta na parketu pirotske hale „Kej“.

Odbojka

SA POZITIVNIM MISLIMA NA MEGDAN „CRNO-BELIMA“

Odbojkaše Radničkog u subotu od 17 časova očekuje gostovanje beogradskom Partizanu, u utakmici 5. kola mini-lige. Kragujevčani su rešeni da se „isprse“ „crno-belima“ i daće sve od sebe da dođu do pobede koja bi im značajno popravila izglede u finišu ovog dela takmičenja.

Ekipa trenera Dragana Kobiljskog je pobedom nad subotičkim Spartakom u prošlom kolu ostala u trci za četvrto mesto na tabeli mini-lige, koje ne samo da donosi prednost domaćeg terena u plej-ofu, već i izlazak na evro-scenu naredne sezone. Trenutno se na toj poziciji nalazi upravo predstojeći rival Kragujevčana, ekipa beogradskog Partizana.

„Crno-beli“ su ostavili prilično bled utisak na startu mini-lige sa tri poraza u nizu. U međuvremenu je usledio i poraz u finalu Kupa Srbije od novosadske Vojvodine, pa je trener Beograđana Bojan Janić morao svojski da se potrudi kako bi svoju ekipu psihički podigao nakon ove serije negativnih rezultata.

„Brejk“ je došao proteklog vikenda u vidu trijumfa na gostovanju ekipi Niša, koji je „crno-bele“ vratio na pobednički kolosek. Sigurno da je ova pobeda u Nišu podigla moral među odbojkašima Partizana uoči susreta sa Kragujevčanima, koje su prilično glatko dobili na parketu zemunske hale „Master“ u finišu regularnog dela takmičenja (3:0).

Sa druge strane, Šumadinci su se prenuli i u poslednje vreme počeli da pružaju sve bolje partije, a ukoliko primene recept iz prvog ovosezonskog susreta sa „crno-belima“ u „SBB Jezeru“, u kome su slavili sa 3:2, mogu se sa punim pravom nadati povoljnom ishodu u subotnjem duelu.

Partizan je sjajna ekipa, koja je ove sezone dogurala do finala Kupa Srbije i trenutno je bolje plasirana od nas na tabeli mini-lige, što joj daje ulogu favorita u predstojećem susretu. Ipak, mi se ne predajemo, već odlazimo na ovo gostovanje sa pozitivnim mislima i željom da odigramo jedan dobar meč, a za koliko će to biti dovoljno, videćemo na kraju, izneo je svoja očekivanja uoči gostovanja u Beogradu Dragan Kobiljski, trener kragujevačkog tima.

SPD RADNIČKI

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac SPD Radnicki logotip


KG VODIČ: AKCIJE
PRILOZI ZA MAJKU NASTRADALOG BICIKLISTE ’PEJKE’


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html