Srebro i broznu za Srbiju na EP osvojili i juniori Kik-boks kluba Radnički

Srebro i broznu za Srbiju na EP osvojili i juniori Kik-boks kluba Radnički

Na Prvenstvu Evrope u kik-boksu za juniore, održanom od 5. do 13. novembra u Crnoj Gori, reprezentativci Srbije osvojili 32 medalje, a među osvajačima odličja su i članovi Kik-boks kluba Radnički.

Srbija je osvojila šest zlatnih, 15 srebrnih i 11 bronzanih medalja - a među Kragujevčanima, Đorđu Dimitrijeviću je pripalo srebro - u kategoriji do 67 kilograma, a Milici Popović bronza - u kategoriji do 60 kilograma.

Boje Srbije branili su još Lazar Vesković i Strahinja Savić iz Radničkog, ali su zaustavljeni u četvrtfinalima.

- Čestitamo našim članovima na dostojnom predstavljanju naše zemlje i sporta. Medalje su mogle da budu još sjajnije, s obzirom da su Milica u polufinalu i Đorđe u finale izgubili sudijskim preglasavanjima - 2:1. Nedostajalo je malo sportke sreće, poručili su iz Radničkog.

U kragujevačkom klubu su zahvalni na poverenju koje je im je ukazano.

- Prvenstveno se zahvaljujemo selektoru Srđanu Raduloviću na ukazanom poverenju ovim mladim ljudima. Zahvaljujemo i trenerima: Željku Šobiću, Vladimiru Bogoviću, Marku Božoviću, Marku Simiću i svima ostalima koji su ih preko Evropskog kupa u Karlovcu i Balkanskog prvenstva u Skoplju, uz nekoliko zajedničkih priprema, vodili do ovih uspeha. Zahvalni smo i rukovodstvu Kik-boks savezu Srbije, na čelu sa Miodragom Jotićem, koji su omogućili da se u ovoj godini veliki broj seniora i juniora povede na važna takmičenja, saopštio je Radnički. 


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PODRŽI PPNS!

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari