Лаб Тест лабораторије - дијагностика са преко 3.000 анализа

Лаб Тест лабораторије - дијагностика са преко 3.000 анализа

ЛАБ ТЕСТ ЛАБОРАТОРИЈЕ - КОМПЛЕТНА, БРЗА И ПОУЗДАНА ЛАБОРАТОРИЈСКА ДИЈАГНОСТИКА СА ПРЕКО 3.000 АНАЛИЗА

Прва Лаб Тест лабораторија за медицинску биохемију основана је 2016. године у Крагујевцу, на адреси Копитарева бр. 3 – преко пута рампе Универзитетског клиничког центра. Децембра 2021. године основана је лабораторија МикроЛабТест за микробиологију са вирусологијом. Почетком 2023. године отворена је Лаб Тест С – лабораторија за биохемију са хематологијом и имунохемијом, са седиштем у Свилајнцу.

PRVI PRVI NA SKALI Lab Test laboratorije - dijagnostika sa preko 3.000 analiza 1
Лаб Тест лабораторије су опремљене апаратима последње генерације за хематолошке, биохемијске, имунохемијске и микробиолошке анализе.

Из широког спектра услуга издвајамо између осталог велики број панела по веома повољним акцијским ценама:

Услуга  Цена
Проширена велика листа (ККС, седиментација, преглед урина, глукоза, липидни статус, хепатограм, уреа, креатинин, мок. киселина, Fe и јонограм) 3.000
Панел за штитну жлезду (TSH, FT4 и АНТИ TPO ат) 2.000
Комплет полних хормона (тестостерон, прогестерон, естрадиол, пролактин, FSH и LH) 4.000
OGTT са инсулинемијом 3x глукоза+инсулин 3.000
OGTT са инсулинемијом 4x глукоза+инсулин 3.800
Генитални брисеви на бактерије, гљивице, хламидију и мико-уреа плазму 4.000
Брзи антиген тест на ковид 900
Брзи антиген тест на ковид и инфлуенцу А и Б 1.500
За онколошке пацијенте крвна слика гратис 

Вредност која издваја Лаб Тест лабораторије је професионална и љубазна услуга уз поштовање принципа добре лабораторијске праксе, стручан и професионалан тим са дугогодишњим искуством који пружа врхунску дијагностику и могућност стручних консултација из било које области лабораторијске праксе.

Основни циљ Лаб Теста је добробит пацијената, што се огледа кроз поузданост испитивања које обавља, брзину издавања резултата, пријатан амбијент у којем пацијенти бораве, као и љубазност у приступу пацијентима.

PRVI PRVI NA SKALI Lab Test laboratorije - dijagnostika sa preko 3.000 analiza 3
Поверење Лаб Тесту указују житељи Крагујевца, Шумадијског округа, али и корисници здравствених услуга широм Србије, као и бројна правна лица (Сименс, Пошта Србије, Трим Јагодина...). Међу референцама Лаб Теста је и рукометна репрезентација Србије.

Контакти Лаб Тест лабораторија

За детаљније информисање о услугама, заказивање термина или стручне савете - потпуно бесплатно, контакти Лаб Теста су:

  • Телефони: 069 325 395 0, 034 20 30 16, 034 251 641
  • Електронска пошта: labtestkg@gmail.com, mikrolabtestkg@gmail.com, office@labtest.co.rs, labtestsvilajnac@gmail.com


Радно време Лаб Тест лабораторија

  • У Крагујевцу од понедељка до петка - од 7 до 21 часова; на услузи и викендом - суботом од 7:30 до 14, недељом од 8 до 13 часова
  • У Свилајнцу од понедељка до петка - од 7 до 19 часова; суботом од 8 до 13 часова

ПР објава

ЛАБ ТЕСТ ЛАБОРАТОРИЈЕ САЈТ, ФБ СТРАНА, ИНСТАГРАМ

PRVI PRVI NA SKALI Lab Test laboratorije - dijagnostika sa preko 3.000 analiza 2

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ https://www.ijfk.info/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html