Oblak u bermudama 602, 21. 5. 2024.

Oblak u bermudama 602, 21. 5. 2024.

Kad ja tamo, a ono – penzija (2)
23. maja 2024.

SVE I SVAŠTA, ALI SASVIM LIČNO
piše: Darko Antona Kocjan

Darko Kocjan
Trenutak je da vas obavestim, uz nekoliko dana zakašnjenja, da više ne radim emisije na Radio Beogradu 202. Tehnički samo pomažem u pripremi nekoliko emisija, nezvanično sam u penziji već 30. maja (godišnji odmor, pripreme raznih dokumenata), a zvanično od 24. jula kada punim 45, pardon, 35 godina (pa šta ako malo lažem, to će mi oprostiti svi koji gledaju informativne programe po televizijama).

Ekonomisti su izračunali da je 65-ti rođendan trenutak kada svećice na rođendanskoj torti postaju skuplje od same torte i tako odredili da je tada vreme za rastanak sa toplim obrokom, naknadom za prevoz, regresom za godišnji odmor, disciplinskim komisijama i ostalim veselim čarima stalnog radnog odnosa

Shodno svemu ovome moram da zaključim da se ostvarila stara vizija nebeskog Jovana Hadži Kostića (Večernje novosti, rubrika Tako Reći Nezvanično) o penzioneru Dači.

Mnogi od vas su me pitali za dalje planove. Odmah moram da istaknem nameru da redovno posećujem obližnju penzionersku kantinu. Zavirio sam pre neki dan u ostavu ove kantine i ugledao...


Kada je reč o ostalim planovima ističem samo ono što je izvesno:

Na ovoj adresi (planeta21.home.blog) nameravam da u periodu jun – oktobar napišem još nekoliko tekstova o odlasku u penziju i na taj način odgovorim na mnoga vaša pitanja. Na kraju će članaka pod ovim nazivom biti najmanje 5, a najviše 7. I sve to u rubrici/kategoriji na blogu pod nazivom: Sve i svašta, ali SASVIM LIČNO.

Na blogu ću u narednom periodu napisati još nekoliko tekstova o pokretu „MI – glas iz naroda“ zato što čvrsto verujem u iskrenost, poštenje, stručnost i dobre namere cele organizacije, a pre svega ljudi iz pokreta koje već dugo i dobro poznajem.

Svima koji ste mi poslali poruke i mejlove ću da odgovorim lično, a za to će mi biti potrebno još dvadesetak dana.

Do sredine jula ću malo više vremena da koristim za odmor i obnovu energije za dalji rad. O nastupu na nekom drugom radio programu za sada ne mogu ništa izvesno da kažem, ali se nadam da će u dogledno vreme i tu biti nekih novosti.

Kada je reč o Oblaku u bermudama i ostalim emisijama koje sam radio, moram da sačekam jesen i vidim kakve su namere 202-jke u vezi sa ovim sadržajima pa tek onda da nagovestim svoje planove.

Lagano ću da otvaram neke nove rubrike na ovom blogu i najmanje dva puta nedeljno ćete ovde moći da nađete neki novi članak.

Mnogo vam hvala na svim lepim rečima koje sam dobio u obliku sms poruka, mejlova i telefonskih poziva. To mi zaista izuzetno mnogo znači i dokazuje da je sve do sada imalo smisla, bar kada je reč o mojim radijskim godinama. O ovome ću posebno da pišem u daljim objavama na blogu.

Na kraju ovog obraćanja primite i jedno veliko mahanje do daljeg…

Izvor: Planeta21.home.blog


Izbor nekih od najlepših poruka u poslednjih 13 godina

Grafiti i poruke decenije, crtice iz prvih koraka života u 21. veku koje ne treba zaboraviti... Tvitovi, mudre misli, priče, aforizmi, satira, ironija... a na kraju svake emisije slušaoci biraju Poruku nedelje.

Na PPNS od osnivanja 2014. godine.

PRVI PRVI NA SKALI
RADION: OBLAK U BERMUDAMA

PRESLUŠAJ:

Portal PRVI PRVI NA SKALI Cekajuci vetar - preslusaj

LISTA PESAMA:

Hobi u sobi - Jovan Joca Grujić, muzički urednik

ARHIVA PPNS: RADION
OBLAK U BERMUDAMA MALI SVETIONIK NEONSKA DUGA
PRVI PRVI NA SKALI Oblak u bermudama Darko Kocjan 202 PRVI PRVI NA SKALI Mali svetionik The Little Lighthouse Stanislav Zabic PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac Neonska duga - rokenrol magazin Zikice Simica
LET IT ROLL SREDINOM ULICE ČEKAJUĆI VETAR
PRVI PRVI NA SKALI Let It Roll Zoran Paunovic Portal PRVI PRVI NA SKALI Sredinom ulice Moma Rajin PRVI PRVI NA SKALI Ekologija Kragujevac Cekajuci vetar Radio Beograd

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAMTREDS

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv rudnika litijuma u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html