Oblak u bermudama - blogu hvala, septembar 2024.

Oblak u bermudama - blogu hvala, septembar 2024.

Ovo je samo još jedan iz flote oblačića koji žurno diže svoja bela jedra i čeka da se ukrcaš. Pred kraj ovog „blogOblaka“ sačekaće te Tagore sa sličnim rečima, a za početak: sedi, lezi, zavali se u svoj zamišljeni „šlager“ (šlag-air = šlag u vazduhu = oblak).

Dobro došla na Oblak u bermudama i dobro došao u Oblak u bermudama…

Volim one ljude koji imaju bore na licu jer to znači da su se mnogo smejali, plakali, nervirali, borili, voleli, živeli i znali da uživaju.
SKAKUTAVI GOROSTAS

Najjači opijat je majčino mleko. Do dan danas ne mogu da se setim ničega iz prve dve godine života, a pričaju mi da sam se konstantno nešto drao i obavljao nuždu u gaće!
EL GRANDE MIŠKO

-Konobar, šta mogu ovde da dobijem za 100 dinara?
-Dve po pedeset!
Zlatko Benić

Psihijatar mi je otkazao termin. Kaže da je zaboravio da ima zakazano kod svog psihijatra.
Dalibor Grabež

Želim samo da poručim ljudima koji pate od paranoje da nisu sami.
Apstraktni vicevi (skraćeno: AV)

Toliko sam krimića gledao da, svaki put kada isključim TV, obrišem otiske svojih prstiju sa daljinskog.
MARSUPILAMI

Trebalo bi napraviti aplikaciju pomoću koje možeš da brišeš svoj broj iz tuđih telefona!
MISTER X

Izmislili japanci sat koji za svaku psovku ide minut unazad i stavili ga u kafanu. Ušli Amerikanci u kafanu, izašli – sat pokazuje 1 čas unazad! Ušli Rusi, izašli – sat pokazuje 3 časa unazad! Ušli Srbi u kafanu… i izašli juče!
Jazavac Jare

Toliko je vruće da Ana Brnabić razmišlja da obuče suknju.

Afrikanci koji žele da odu u toplije krajeve dodju kod nas.
Dejan Cvetanovski Cvrle

Svako se snalazi kako zna i ume ne bi li preživeo lude temperature…

Svi bi da parkiraju u hlad, ali niko neće da zasadi drvo!
DRUŠTVO IZ OBLAKA

Ukoliko ne može da se pobegne od toplote i Sunca, onda je rešenje da im se potpuno predamo kao što to čini Jimmy Cliff u narednoj pesmi. „I can see clearly now“.

Autor: Darko Kocjan

ARHIVA PPNS: RADION
OBLAK U BERMUDAMA MALI SVETIONIK NEONSKA DUGA
PRVI PRVI NA SKALI Oblak u bermudama Darko Kocjan 202 PRVI PRVI NA SKALI Mali svetionik The Little Lighthouse Stanislav Zabic PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac Neonska duga - rokenrol magazin Zikice Simica
LET IT ROLL SREDINOM ULICE ČEKAJUĆI VETAR
PRVI PRVI NA SKALI Let It Roll Zoran Paunovic Portal PRVI PRVI NA SKALI Sredinom ulice Moma Rajin PRVI PRVI NA SKALI Ekologija Kragujevac Cekajuci vetar Radio Beograd

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAMTREDS

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv rudnika litijuma u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100085059140554 http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html