Portal PPNS - Stranica koja se čuje (Prezentacija 2015, HD)

Portal PPNS - Stranica koja se čuje (Prezentacija 2015, HD)

Kada god želimo da predstavimo sebe u najboljem svetlu, koliko god verovali u sopstvene sposobnosti, jedina prava stvar je učiniti to u sadejstvu sa prijateljima. Upravo tako bilo je prilikom obeležavanja prve godišnjice postojanja portala PPNS.

Uz prijatelje iz Narodne biblioteke u čijem je prostoru organizovano predstavljanje "Stranice koja se čuje", da bi događaj bio celovit, podršku sam uživao od strane kreativnog trija Zoran Modli-Nebojša Čukarić-Željko Mališić - koji su stvorili adekvatan audio-vizuelni ambijent, kao i logistike koju je činio kvartet preduzimljivih poslovnih partnera: Lavirint, Dak dram šopFini mafini, Džoker - zaduženih da se Stranica sve vreme baš dobro vidi i čuje, ali i da bude "dobrog ukusa". Prožimanje u rada svih navedenih oslonaca PPNS dodatno je obogatilo razgovor sa sagovornicima - Rankom Stojilovićem, Jelenom Stojanović-Patrnogić i Ivanom Arsenijevićem i mini-koncert sastava The Artist.

Da bi se znalo za događaj, predstavljanje PPNS je bilo tema ljubaznih autora u emisijama Radio Beograda 1, TV Kragujevac i radija Zlatousti, na sajtovima KaldrmašaŠumadija-presa, Kragujevac.co.rs, kao i blogu Umetnost se dešava u mom gradu. Veče je ostalo trajno zabeleženo zahvaljujući Aleksandri Vukomanović koja je baratala foto-aparatom i Aleksandru Radojičiću koji je vladao kamerom, a portal PPNS je dobio i prvu Zahvalnicu!.

Pošto su gosti jednodušno poručivali da su proveli prijatno veče u dupke punoj galeriji Biblioteke, već sada upućujem pred-poziv za ponovno okupljanje dogodine slavljeničkim povodom, sa još godinu dana iskustva u razvijanju portala PPNS.

Neizrecivo hvala, ponaosob!

GALERIJA PRVA GODIŠNJICA PPNS 

PS: Zaokružena celina predstavljanja - prilog u emisiji "Zakon akcije i reakcije"

rolap

Stranica koja se čuje
PORTAL PRVI PRVI NA SKALI
Kragujevac, Srbija
www.prviprvinaskali.com

Autori prezentacije

  • Audio: Zoran Modli
  • Video: Nebojša Čukarić
  • Ideja: Dejan Milošević

Beograd/Kragujevac, maj/jun 2015.

PORTAL PPNS - STRANICA KOJA SE ČUJE (PREZENTACIJA 2015, HD)Foto: Aleksandra Vukomanović 

promo ppns 4 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari