Dve nove pesme porodičnog benda Armuši

Dve nove pesme porodičnog benda Armuši

Sint-pop sastav Armuši objavio je dve nove pesme - "I am the way" i "I see the light", čime je najavljen drugi album. Najnovije teme, kao i prethodne, imaju jasnu pozitivnu i duhovnu poruku koju bend želi da prenese na publiku.

Pored ove dve pesme, Armuši najavljuju još jedan singl i prvi video spot, planiran do kraja godine.

Uz komponovanje i studijski rad, bend se fokusira na promocije uživo, uglavnom po klubovima. Publika će uskoro imati prilike i da ih sluša, a sve informacije o bendu možete da pratite na njihovoj FB-stranici i FB-profilu.

Podsećamo, Armuši su sastav "poreklom" iz Vrnjačke Banje sa trenutnim prebivalištem u Kragujevcu. Ovaj porodičan bend je osnovan sa idejom da stvara muziku koja se usko vezuje za sint, disko i pop žanr. Ujedinjavanjem ova tri pravca, Armuši sviraju muziku u kojoj je klavijatura vodeći instrument. Boju benda dobijaju upotrebom sintova, bas sintova i ženskog vokala. Prihvativši ovaj neobičan spoj, Armuši izvode autorske pesme i obrade. Na njihovom repertoaru pored autorskih numera često možemo da čujemo stare pop-pesme koje su „prevedene“ u sint-disko žanr.

Iza sebe imaju jedan studijski album "Novi dan". Pesme su snimane u studiju Herc u Novom Sadu.

Članovi porodičnog benda su: Magdalena Armuš (vokal, sint), Danijel Armuš (sint, klavijatura, bas sint) i David Armuš (bubanj).

ARMUŠI - I AM THE WAY

ARMUŠI - I SEE THE LIGHT

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari