Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Glavolom

22.09.2020

Trener OK Niš Dragan Svetozarević šutnuo igrača u hali Jezero!

Prvi Prvi na Skali
https://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/kalendar-dogadjaja-u-kragujevcu.html http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html

Dragan Svetozarević Čaplja, trener Odbojkaškog kluba Niš, inače gradski odbornik SNS-a u lokalnom niškom parlamentu, na utakmici drugog kola odbojkaške Superlige koja se igrala u Kragujevcu, između ekipa OK Niš i OK Radnički Kragujevac (3:2) povredio je svog igrača, tako što ga je šutnuo u potkolenicu.

Na snimku koji je objavljen na stranici Odbojkaškog kluba Radnički Kragujevac na Fejsbuku vidi se gde Svetozarević nezadovoljan izvodi igrača iz igre, šalje ga na klupu, gestikulira rukama, a zatim ga nogom šutira u potkolenicu.

Oni koji su bili u hali tvrde i da ga je povredio, a čak i da nije, apsolutno nijedna situacija u sportu ne sme da bude razlog za fizičko maltretiranje igrača.

Dragan Svetozarević je, inače, bio odbojkaš novosadske Vojvodine, jedan od istaknutijih.

U dva navrata je radio i sa bivšim saigračem iz Vojvodine Slobodanom Kovačem, sada selektorom Srbije, ali dok je popularni Boba bio u Iranu i Sloveniji.

Žikica Babović
Foto: Vanja Keser/Južne vesti
Izvor: Nova S, 21. 9. 2020.


IZ ARHIVE

Duško Vujošević - Bogdan Bogdanović
FMP Železnik - Partizan, 2. 6. 2014.PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano

DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar