101 način da spasite zemlju - Dejvid Belami

101 način da spasite zemlju - Dejvid Belami

Dejvid Belami je slavni botaničar i pomorski biolog.

Mnogo puta je nagrađen kao autor i voditelj televizijskih emisija, koje su emitovane širom sveta, pa i u Obrazovnom programu Radio-televizije Beograd. Osnovao je "Fondaciju za očuvanje" (The Conservation Foundation) i bio je aktivista fonda „Živi pejzaž” (Living Landscape Trust). Napisao je puno knjiga. Najpoznatije su "Zemlja sutrašnjice, "Rascvetani Belami" i "Belamijev svet koji se menja".

Peni Den je autor popularne serije knjiga "Vašar tajni". Živi u Brajtonu.

Knjiga "101 način da spasemo Zemlju" se pojavila 1991. godine. Prevedena je i objavljena u mnogim zemljama. Belami je u ovoj knjizi pokazao kakve sve opasnosti prete našoj životnoj sredini i kako ljudi nemarom mogu da unište sopstvenu kuću. Naša kuća je čitava planeta. Treba da je čuvamo na svaki način, svakog dana i na svakom mestu. Zbog obilja objašnjenja, saveta i praktičnih predloga, ova knjiga uči ljude širom sveta osnovama ekološkog ponašanja.

Ne samo deca, već i roditelji i učitelji, mogu da nauče ponešto iz nje.Izvor: Odiseja 


STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM


PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano

DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari