Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Deca

07.08.2020

Prodaja polovnih udžbenika od 15. avgusta

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html https://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/kalendar-dogadjaja-u-kragujevcu.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/uklonjena-divlja-deponija-ispod-nadvoznjaka-u-ul-jovana-ristica-spomenik-kulture-ostaje-ruglo.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html

Na lokaciji iza "Robne kuće" prema zgradi Suda od 15. avgusta i ove godine biće postavljeni pultovi za prodaju i razmenu polovnih udžbenika za osnovce i srednjoškolce.

Gradsko veće je na sednici održanoj 6. avgusta donelo zaključak o organizovanju izlaganja, razmene i prometa polovnih udžbenika za osnovne i srednje škole kojim je data saglasnost Udruženju "Kolonija obrazovanja" da postavi 16 pultova.

Kako bi ostvarili ciljeve u oblasti obrazovanja i kulture, izlagači su volonteri ovog udruženja koji tradicionalno svake godine organizuju razmenu i promet polovnih udžbenika na navedenoj lokaciji. Pultovi će biti postavljeni do 15. septembra.

Foto: Podiprint
Izvor: Grad Kragujevac 

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar