NTC radionice u Kragujevcu

NTC radionice u Kragujevcu

Društvo učitelja i Centar za stručno usavršavanje u Kragujevcu pokrenuli su NTC radionice, a novi ciklus počinje od utorka 10. maja. Prvi susret zakazan je u O. š. "Jovan Popovic" od  od 17 časova i 30 minuta.

Prijavljivanje je neophodno jer je broj učesnika ograničen, mesta još uvek ima, a upis i dalje traje. Za prijave: 062295530, milenazmaj1970@gmail.com ili prijavna forma.

Ciljevi radionica:

  • Podizanje nivoa intelektualnih sposobnosti svih učenika koji učestvuju u programu
  • Sprečavanje poremećaja pažnje i koncentracije u školskom periodu
  • Razvijanje koordinacije pokreta i motorike
  • Razvijanje brzine razmišljanja, povezivanja i zaključivanja (funkcionalno znanje)
  • Pravovremeno uočavanje darovitih učenika i podsticanja razvoja njihovih sposobnosti

Radionice su osmišljene od strane autora programa dr Ranka Rajovića, član Komiteta svetske Mense za darovitu decu i saradnika UNICEF-a za rano obrazovanje, kao i koautora programa Uroša Petrovića, pisca za decu, dobitnika nagrade "Dositejevo pero".

Radionice izvode NTC sertifikovani predavači uz superviziju autora programa, tokom ciklusa je planirano da jedna od osam radionica bude sa nekim od autora programa, a tada su pozvani i roditelji, kako bi se još bolje upoznali sa programom i naučili kako da i oni kod kuće primenjuju program.

Radionice se realizuju tokom cele godine u tri ciklusa. Svaki ciklus traje dva meseca, odnosno osam radionica. Radionice se održavaju jednom nedeljno po 90 minuta. Trenutno je u toku upis za prvi nivo, nakon koga deca koja žele da nastave da idu na radionice, mogu da upišu drugi nivo, ako su savladala gradivo iz prvog nivoa. Imamo ukupno tri nivoa u toku godine.

Termin NTC radionica je od 17:30 do 19 časova tokom maja i juna - za grupu predškolaca i grupu osnovaca do petog razreda.

Cena za mesec dana (četiri radionice) je 2.400 dinara. Porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete, cena za drugo dete iznosi 1.680. Za treće dete popust je 50 odsto. NTC SISTEM UČENJA SAJT, FB STRANA, TVITER 
CSU KRAGUJEVAC SAJT, FB PROFIL  

Tribina mali baner 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html