Sedmi Festivala ekološkog obrazovanja

Sedmi Festivala ekološkog obrazovanja

Sedmi Festivala ekološkog obrazovanja (FEO) počeo je u utorak 26. januara, a ove godine traje do 4. februara.

Predviđene su brojne aktivnosti, a prvog dana u TC Plaza program je otvaren u 17 časova, potom je do 19 časova bila priređena izložba kućica za ptice, eko-maskenbal, kreativne radionice, kao i ekološke poruke. Kućice za ptice biće izložene na više mesta u ovom tržnom centru do 1. februara. 

Radionice o ekološkom bontonu i reciklaži papira biće sprovedene u ponedeljak 1. februar (11:15-12:15) u vrtiću Vrabac i narednog dana u vrtiću Ciciban od 9:30 do 11 časova.

Sreda 3. februar (12:00-13:00) predviđena je za programski savet CEOOR-a, a prezentacija aktivnosti, kao i pravci razvoja ovog udruženja, uz prateću diskusija, organizuje se u Politehničkoj školi.

FOE 2016. se završava u četvrtak 4. februara u O. š. Sveti Sava. Program počinje u 11 časova i 30 minuta, a u planu je postavljanje kućica za ptice u školskom dvorištu, prezentacija TC Plaza "Korporativna odgovornost u oblasti ekologije i zaštite životne sredine" i predstavljanje aktivnosti tokom festivala.

Festival se organizuje povodom 26. januara - Međunarodnog dana ekološkog obrazovanja. Organizatoti su Centar za ekološko obrazovanje i održivi razvoj i Škola za učenje stranih jezika i vrtić Vrabac.

Prvi festival ekološkog obrazovanja održan je 2010. godine, a tada je imao lokalni karakter. Već naredne godine učešćem raznih škola i organizacija iz Niša, Novog Sada, Kruševca, Užica, Smedereva i drugih gradova, postaje nacionalnog ranga. Od treće godine menja se karakter manifestacije i više se ne održava Sajam ekološkog obrazovanja, već se pretvara u festival.

GALERIJA SA OTVARANJA

 

Dana 26. januara 2016. godine otvoren je sedmi po redu Festival ekološkog obrazovanja. Ovoga puta centralni događaj bio...

Posted by Udruženje CEOOR on уторак 26. јануар 2016.

 

CEOOR SAJT, FB STRANA/GRUPA

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html