Ukradene četiri sadnice Pančićeve omorike u Velikom parku

Ukradene četiri sadnice Pančićeve omorike u Velikom parku

U Velikom parku ukradene su četiri sadnice Pančićeve omorike o čemu su obavešteni nadležni organi, saopštava JKP Šumadija.

- Krađa i uništavanje sadnog materijala sa javnih zelenih površina čest je slučaj u našem gradu. I pored brojnih apela ponovo smo svedoci vandalskog ponašanja nesavesnih pojedinaca. Osuđujemo ovaj čin i još jednom apelujemo da se ne uništava javno dobro jer osim materijalne štete narušava se i izgled grada, navedeno je u saopštenju.

Podsećamo, i kraj 2022. godine obeležila krađa. Prilikom radova na uređenju Velikog parku, radnici JKP su uočili da je počupano i pokradeno više od 15 komada četinarskog šiblja – fotinije. Detaljnije: SADNICE IZ VELIKOG PARKA I DALJE KRADU NESAVESNI.

Naslovna foto: JKP Šumadija (levo); PRVI PRVI NA SKALI (desno)

Sadnice iz Velikog parka i dalje kradu nesavesni

GALERIJA PPNS (30 FOTO)

DEPONIJA PEPELA NA LOKACIJI TOPLANE ENERGETIKAIZ ARHIVE PPNS: "RUDARSKA INDUSTRIJA JE GLAVNI IZVOR ZAGAĐENJA ZEMLJIŠTA NA ZAPADNOM BALKANU" - ZAJEDNIČKI ISTRAŽIVAČKI CENTAR EVROPSKE KOMISIJE 

’Rudarska industrija je glavni izvor zagađenja zemljišta na Zapadnom Balkanu’ - Zajednički istraživački centar Evropske komisije

PREPORUKA - EKSKLUZIVNO NA PPNS SANU:
PROMOCIJA ZBORNIKA "PROJEKAT JADAR - ŠTA JE POZNATO?" (VIDEO)

SANU: Promocija zbornika ’Projekat Jadar - šta je poznato?’ (VIDEO)

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari