Jovanjica - kada je cvetala marihuana

Jovanjica - kada je cvetala marihuana

Urednik BIRN-a o optužnici u slučaju "Jovanjica"

Redakcija BIRN-a je prema zahtevu za pristup informacijama od javnog značaja, imala uvid u slučaj koji Predraga Koluviju i još devet osoba tereti da su uzgajali velike količine kanabisa. U optužnici se navode i do sada nepoznati detalji, koje je izneo i Slobodan Milenković, načelnik Odeljenja za narkotike beogradske policije. Više o tome govorio je Milorad Ivanović, glavni i odgovorni urednik BIRN-a.

Izvor: N1, 17. 7. 2020.


Kako je otkrivena najveća plantaža marihuane u Evropi? Šta su na vestačenju pokazali telefoni Koluvije - da li je, tokom hapšenja, zvao brata predsednika Srbije?

Šta se dogodilo sa policajcima koji su otkrili plantažu?

Zašto je optuženi da je uzgajao marihuanu Koluvija želeo da se zamonaši?

Ko sada čuva Jovanjicu? I zašto je u noćima, tokom vanrednog stanja, u plastenicima gde je pronađena marihuana i dalje gorelo svetlo?

Pogledajte specijalnu emisiju TV N1 "Jovanjica - kada je cvetala marihuana".

- ...Da li se tu radilo sa nekim posebnim, genetskim modifikacijama, da li je na poseban način, svetlosnim režimom nešto rađeno - što je dozvoljeno, ako je industrijska konoplja... Moguće je da se u zatvorenom prostoru rade neki ogledi..." - dr Maja Timotijević, udruženje Konoplja (Novi Sad)

Autorka: Jelena Zorić
Novinarka: Ana Novaković
Izvor: N1, 15. 6. 2020. 

Malagurski Ukratko: JovanjicaIzvor: Slobodna televizija, 13. 12. 2019.


SPREČAVANJE NOVIH EPIDEMIJA OČUVANJEM NAŠEG PRIRODNOG OKRUŽENJA


 

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

DREN

DOM

POTROŠAČI● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html