Saopštenja policijskih uprava, 12.-18. 8. 2019.

Saopštenja policijskih uprava, 12.-18. 8. 2019.

Zaplenjena marihuna
12. 8. 2019.
PU Sremska Mitrovica

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici i Inđiji uhapsili su S. V. (38) iz Inđije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u stanu osumnjičenog zaplenila 388,8 grama marihuane.

Po nalogu nadležnog tužioca, S. V. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

MUP PU

Osumnjičen za uzgajanje kanabisa
13. 8. 2019.
PU Bor

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetsedmogodišnjeg muškarca iz Donjeg Milanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u kući osumnjičenog pronašla semenke kanabisa, a u bašti 13 stabiljka kanabisa koje je, kako se sumnja, uzgajao i pripremao za prodaju.

MUP PU

Brzom intervencijom dvoje policajaca uhapšen osumnjičeni kod koga je pronađeno 16 paketića heroina
13. 8. 2019.
PU za grad Beograd

Brzom i efikasnom intervencijom policijske službenice Policijske ispostave Zvezdara i jednog policijskog pripravnika danas je u Bulevaru kralja Aleksandra uhapšen F. V. (1999) kod koga je pronađeno 16 paketića heroina.

Prilikom legitimisanja osumnjičenog od strane policijskih službenika, F. V. se okrenuo i počeo da beži, ali su ga policajci ubrzo sustigli i uhapsili.

Policija je heroin pronašla u kesi koju je on bacio tokom bežanja.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

MUP PU

Osumnjičeni uhapšeni neposredno po primopredaji više od 7,7 kilograma marihuane
15. 8. 2019.
MUP

Osumnjičeni uhapšeni neposredno po primopredaji više od 7,7 kilograma marihuane Osumnjičeni uhapšeni neposredno po primopredaji više od 7,7 kilograma marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu zaplenili su više od 7,7 kilograma marihuane i uhapsili S. N. (1974) i V. B. (1969) sa područja AP Kosovo i Metohija, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je osumnjičene uhapsila neposredno nakon što je S. N., kako se sumnja, predao 13 paketa marihuane V. B.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

MUP PU

Zaplenjen ekstazi, uhapšen osumnjičeni
15. 8. 2019.
PU Novi Sad

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su B. P. (1985), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pregledom osumnjičenog, policija je pronašla 172 tablete za koje sumnja da su ekstazi i 84 grama praha za koji se sumnja da je amfetamin.

B. P. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.

MUP PU

Ispod volana „fijata“ pronađena marihuana
16. 8. 2019.
PU Požarevac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u ovom gradu, podneli su krivičnu prijavu protiv dvadesetpetogodišnjeg mladića iz Petrovca na Mlavi, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je na teritoriji opštine Malo Crniće, prilikom kontrole vozila “fijat doblo” petrovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao osumnjičeni, ispod volana, pronašla kesu u kojoj se nalazio 101 gram marihuane.

MUP PU

Zaplenjeni heroin, kokain i marihuana
16. 8. 2019.
PU Novi Sad

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su u Novom Sadu I. M. (1980) iz Vranja i D. S. (1984) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom dva stana koje koristi D. S. policija je pronašla više od pola kilograma praha za koji sumnja da je heroin, manju količinu kokaina i marihuane i novac za koji sumnja da je stečen prodajom droge.

Kod I. M. je pronađen novac, u iznosu od 544.000 dinara i 220 evra, za koji se, takođe, sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Prethodno je policija pronašla kod D. S. 61 gram heroina za koji se sumnja da je kupljen od I. M.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti dovedeni na saslušanje.

MUP PU

U automobilu i stanu osumnjičenog pronađeno oružje i municija
17. 8. 2019.
MUP

U automobilu i stanu osumnjičenog pronađeno oružje i municija U automobilu i stanu osumnjičenog pronađeno oružje i municija U automobilu i stanu osumnjičenog pronađeno oružje i municija U automobilu i stanu osumnjičenog pronađeno oružje i municija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su P. P. (38), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Prilikom kontrole kombija marke "folksvagen" kojim je upravljao osumnjičeni, policija je pronašla pištolj sa četiri metka u okviru, a u pretresu njegovog stana puškomitraljez, pištolj sa šest metaka u okviru, veću količinu municije različite namene i kalibra, kao i manju količinu marihuane.

Po nalogu nadležnog tužioca, P. P. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti doveden u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

MUP PU

Kod osumnjičenog pronađeni paketići marihuane
17. 8. 2019.
PU Kragujevac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su Đ. J. (2000) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je kod osumnjičenog najpre pronašla paketić marihuane i tri cigarete ’’džoint’’, nakon čega je, pretresom porodične kuće u kojoj živi, pronađeno još 39 paketića ove vrste droge, pripremljenih za prodaju.

Đ. J. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će danas, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

MUP PU

Uhapšeni osumnjičeni za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga
17. 8. 2019.
PU Kraljevo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su M.M. (1997) i B.R. (1998) iz Kraljeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom kontrole automobila kojim je upravljao B.R., a na suvozačevom mestu bio M.M., pronašla kesicu sa 29,4 grama materije za koju se sumnja da je kokain. Manja količina iste materije pronađena je i prilikom pretresa stana i drugih prostorija M.M.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu. 

MUP PU

PODRUČNE POLICIJSKE UPRAVE: KONTAKTI



Izvor: MUP 


PREPORUKA PPNS

PSIHOAKTIVNA SUPSTANCA: MARIHUANA (TRAVA, VUTRA, GANDŽA, GRAS, MERI DŽEJN, DOMAĆICA, ŠIPTARKA, GUNJA, VUTRAGENJA, ŠIT, POT, DŽIDŽA...)

 

MLADI I PAS (PSIHOAKTIVNE SUPSTANCE)

 

PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM


ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano

DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html